Hvordan slutte å røyke med Wellbutrin

Wellbutrin (Bupropion hydroklorid) er en reseptbelagte medisiner som opprinnelig ble foreskrevet for behandling av depresjon. Når pasienter som tar Wellbutrin for depresjon merke til en redusert ønske om sigaretter, leger begynt forskrivning av medisiner for røykeslutt i tillegg, og noen studier har også vist at Wellbutrin dobler en røyker sjansene for vellykket røykeslutt. Men mens Wellbutrin gjør lovende, er det ikke for alle. Rådfør deg med legen din for å finne ut om Wellbutrin er riktig for deg. Instruksjoner
en

Besøk en lege for å få en resept for Wellbutrin. Formidle til legen din eventuelle helsemessige forhold som du har og eventuelle medisiner som du er i dag. Wellbutrin er ikke et egnet medikament for noen helsemessige forhold og er ikke kompatibel med alle medisiner.
2

Sett en dato for røykeslutt og merke det i kalenderen. Sette en dato for å slutte å røyke bidrar til å mentalt forberede deg på oppgaven.
3

Begynn å ta Wellbutrin på foreskrevet dose, 1-2 uker (avhengig av legens råd) før quit din dato. Dette gjør at medisin for å hope seg opp i kroppen din for en høyere suksessrate. Wellbutrin reduserer cravings og abstinenssymptomer.
4

Stop smoking på fastsatt dato for røykeslutt. Hvis du skli opp og røyke en sigarett, tilgi deg selv og ikke gi opp. I stedet setter tankene dine til å fortsette ditt mål om å slutte å røyke. Fortsette å ta Wellbutrin som foreskrevet av legen din for 7-9 uker eller inntil 1 år om nødvendig.
5

Bruk en nikotinplaster eller nikotintyggegummi for å hjelpe deg med dine krav hvis du må. Nikotin erstatningsprodukter kan øke sjansene for vellykket røykeslutt.

helse

· Hva er Rhus Tox? 
· Bivirkninger av CitriMax 
· Medicaid retningslinjer når du flytter ut av staten 
· Informasjon om ikke-medisinere Pleiere i mitt hjem 
· Er det normalt å ha feber etter brokk kirurgi? 
· Bed Bugs & Kløe 
· Mannlig infertilitet Naturlig behandling og enkle måter å bli kvitt mannlig in…
· Oksykodon Vs. Oxycontin 
· Vanlig førstehjelp Fakta 
· Alkalisk vann Hva Pure Water kan gjøre for din helse og lang levetid