Juridisk Rådgivning for medisinske regninger

Mange er grappling med økonomiske problemer på grunn av montering medisinske regninger. Ifølge en CBS News rapport i juni 2009, førte 62 prosent av konkurser arkivert i USA fra uhåndterlig medisinske regninger og helsetjenester utgifter. Hvis du arbeider med utgifter til helsevesenet, har du noen alternativer for å løse dine kontoer. Forhandling og Settlement

Forhandle frem en betalingsplan eller en avregning med dine medisinske og helsepersonell. Mange leger, klinikker, sykehus og andre som er involvert i helsesektoren er villig til å godta betalinger over tid eller et forlik på en konto for et beløp mindre enn den totale balansen faktiske grunn og grunn. Priser belastet av helsepersonell ta mislighold i betraktning.
Konkurs

Filing konkurs kan være det eneste reelle alternativet tilgjengelig for deg når det gjelder medisinske regninger. Hvis du tidligere har gjort et forsøk på å avgjøre din medisinske og helsefaglige kontoer og har gjort noen reell fremgang, kan en konkurs gi beskyttelse og hjelp du trenger.
P Det er to alternativer. En Kapittel 7 konkurs tillater deg å ha din medisinske regninger og annen gjeld utladet. Gjennom denne prosessen vil du ikke lenger være ansvarlig for denne gjelden.

Chapter 13 konkurs kan du bruke en betalingsplan for å tilfredsstille din gjeld, inkludert de skyldte til helsepersonell. Over en periode på to til fem år, er en månedlig innbetaling til retten som er delt blant dine kreditorer ved konkurs bobestyrer.
Juridisk representasjon

beholde en advokat er lurt hvis din medisinske regninger er uhåndterlig. Dette gjelder særlig hvis du ønsker å nå et forlik på kontoer med helsepersonell eller til fil for konkurs. Du har en rekke alternativer.

Først kan du få privat råd til å hjelpe deg i arbeidet med medisinske regninger og regnskap. Selvfølgelig, vil du måtte betale et gebyr for denne type profesjonell hjelp. Når det gjelder å ansette en advokat for en konkurs sak, kan retten pålegge en betalingsplan selv for advokatutgifter i noen tilfeller.

Andre, hvis du virkelig ikke har midler tilgjengelig til å betale for private råd, kontakte en juridisk hjelpeorganisasjon i din kommune. Juridisk støtte kontorer gi mennesker som har begrensede økonomiske ressurser med representasjon på flere områder, inkludert gjeld problemer og konkurs, uten kostnad.

Tredje, de fleste lover skoler i landet opprettholde klinikker. Gjennom disse klinikkene, jusstudenter i sitt siste år (under oppsyn av lisensierte advokater) yte rettshjelp til enkeltpersoner i en rekke områder, inkludert gjeld forhandling og konkurs. Disse klinikkene gir representasjon uten lading sine kunder et gebyr.

helse

· Hvordan lage Magnetic Armbånd og Halskjeder 
· Immun sykdommer hos barn 
· Pain Post Lap Band Surgery 
· Hvordan behandle infeksjoner forårsaket av hull 
· Hvordan identifisere PTSD 
· Hvordan gjenkjenne Celebrex bivirkninger 
· Influensavaksine Symptomer 
· Skole Zone Safety 
· IVF-behandling Fakta 
· Manhattan Luxury Apartment Rengjøring