Hvordan unngå Medicare Gap

Hvis du er 65 år eller eldre, vel vitende om hullene i din Medicare dekningen er ekstremt viktig. Original Medicare del A og del B, kan ikke gi deg alle helsetjenester fordeler du trenger, men du kan forfølge andre veier for å få deg tilstrekkelig dekning som vil forberede deg for eventuelle helsemessige mangler som kan komme din vei. Du trenger
Medicare
Vis flere instruksjoner
Alternativer for å unngå hull i Medicare
en

Supplemental Medicare Forsikring

En av de beste alternativer for å fylle hullene i Medicare dekning er å investere i en supplerende Medicare forsikring, eller Medigap. Tolv standardiserte Medigap planer og må kjøpes fra et privat forsikringsselskap i staten. Finn den plan som er riktig for din helse og velge et forsikringsselskap som tilbyr deg den planen til en pris du har råd.
2

Medicare Advantage Plans
p Hvis du er en Medicare mottaker, er du registrert i Medicare del A og del B. Medicare Del C, kjent som en Medicare Advantage Plan, er lik Medicare Supplement Forsikring i at du må kjøpe det fra et privat forsikringsselskap. Noen Medicare Advantage Plans kan gi reseptbelagte stoffet fordeler, som nyinnkjøpte Medigap politikk ikke dekker.
3

Medicare Part D

Medicare begunstigede som melde i del D av Medicare kan motta reseptbelagte stoffet dekning. Disse planene er også drevet av private forsikringsselskaper, og kan benyttes av de med Medigap politikk.

helse

· Hvordan forstå sprøyter og nåler 
· Ayurvedic Legemidler 
· Hvordan holde en Body Warm 
· Informasjon om tidlig graviditet 
· Bruk hypnose for å hjelpe deg å miste vekt 
· Islandske Folk rettsmidler 
· Kan Foods Unngå forkjølelsessår? 
· Slik beskytter du deg mot pollen allergi 
· Her er tre ting å hjelpe deg å kjøpe en hårvekst Produkt 
· Hvordan overvinne migrene hodepine