Assisted Living Sikkerhetsprosedyrer

Omsorgsboliger gi mange forskjellige typer av medisinske og ikke-medisinske tjenester til innbyggerne. Holde beboerne trygge til enhver tid er første prioritet. Som sådan, omsorgsboliger sikkerhetsprosedyrer og retningslinjer er utformet for å redusere forebygges ulykker og skader. Omsorgsboliger må følge statlige og føderale lover og forskrifter for å beholde sin status som en lisensiert pleiehjem og forbli i drift. Standarder for opptak

Ikke alle omsorgsboliger er skapt like. Noen har separat Alzheimers avdelinger, mens andre har 24-timers sykepleie tilgjengelig for beboerne som trenger det. Noen anlegg har ingen av disse alternativene. Standarden for opptak ved enkelte anlegg er utformet for å sikre at potensialet bosatt er en god passform og at de ikke vil utgjøre en fare for ansatte eller andre beboere. Vanlige opptak spørsmålene inkluderer hvorvidt den enkelte trenger kjemiske eller fysiske begrensninger, har en smittsom sykdom eller krever mates via et rør. Grunnleggende spørsmål om den enkeltes omsorgsbehov og krav vil også bli spurt.
Sikkerhet og overvåking

For sikkerheten til alle beboerne, er omsorgsboliger pålagt å ha sikkerhet vakter og /eller sikkerhetssystemer på plass. Beboere med demens, Alzheimers sykdom eller andre forhold er mer sannsynlig å vandre ut enn andre beboere og fasiliteter med Alzheimers avdelinger ofte holde disse avdelingene låst på grunn av dette. Hvis en pasient gjør rømning og /eller skader seg selv eller en annen pasient, kan den Sykehjem anlegget holdes ansvarlig for uaktsomhet.
Accident Prevention

Slip og fallulykker kan være spesielt farlig for pensjonister med skjøre bein og begrenset mobilitet. Som en sikkerhetsforanstaltning, er omsorgsboliger kreves for å installere Armstenger innsiden av dusj og badekar og på sidene av toaletter. Omsorgsboliger er også pålagt å følge de riktige Occupational Health and Safety Administration (OSHA) prosedyrer for destruksjon og håndtering av materialer forurenset av kroppsvæsker for å hindre spredning av sykdom og smitte.


helse

· Hvordan Trygg redusere kroppsfett 
· Hvordan få nikotin flekker ut av proteser 
· Hvordan behandle en Fuzzy Caterpillar Sting 
· Hva som forårsaker migrene hodepine Finn din smerte Trigger 
· Hva er en mamma makeover? 
· Tegn på hjerte hjertebank 
· Koronarsykdom Prognose 
· Nekrotiske insektbitt 
· Hvordan lage nye Penpals Around the World 
· Langsom hjerterytme Effects