ADD /ADHD medisiner for Pain

Noen ganger når en voksen eller ungdom person har ADHD eller oppmerksomhet underskudd uorden han slår til reseptbelagte smertestillende medikamenter , ikke nødvendigvis for smerte, men for opiat utgivelsen gitt av stoffet. Typer

Personer med ADHD noen ganger prøver å selvmedisinering sine symptomer ved å slå til smertestillende medisiner som vicodin , kokain , percocets eller noen smertestillende med oksykodon . Dette er medisiner som har kodein , og alle er narkotika som frigjør opiater , de godfølelse kjemikalier i hjernen . Disse kjemikaliene er ofte ute av balanse for noen personer med ADHD.
Warning

Målet med en ADD og ADHD narkotika misbruk er å berolige den delen av hjernen hans og kropp som er rastløse , dette , men fører til et større problem med narkotikaavhengighet . Det som begynner som en løsning på uroen skaper en rekke andre problemer med impulsivitet , og noen ganger kriminalitet . Den ADDers nettstedet refererer til denne metoden som " å sette ut en brann med bensin . "
Betydning

Ifølge ADDers , Dr. Ned Hallowell og Dr. John Ratey , som skrev " drevet til vanvidd , " anslår at av 8-15 millioner amerikanere som lider av ADD og ADHD , så mange som 30 prosent til 50 prosent av dem bruker smertestillende medikamenter og alkohol til selvmedisinering sine ADHD symptomer .

helse

· Hvordan senke blodsukkeret Bruke Diabetes Diet 
· Hvordan behandle magesår 
· Hvordan justere en rullator 
· Informasjon om Typer Bridges 
· Bivirkninger av laser prostatakirurgi 
· Hva er reaktive Knuter? 
· De helsemessige fordeler av epler 
· Å gjøre øvelsen en daglig Habit 
· Long-Term Effekter av Rabies 
· Gode ​​råd om hvordan du kan hjelpe en sørgende Mesothelioma Relativ