Hvordan bli deprimert

Ikke bekymre deg. Å være deprimert tar ikke så mye innsats. Lær hvordan du får de blues 24/7! Du trenger
håpløshet
Doubt
Selv hater Vis
Negativitet
Flere Instruksjoner
en

en følelse av håpløshet. Aldri være takknemlig for alle de gode tingene du har, og aldri sette deg selv. Stadig sammenligne deg selv til hver og en rundt deg og alltid finne feil i alt du gjør.
2

Doubt selv dag inn og dag ut. Hver gang du er i ferd med å jobbe på et mål, stadig tviler på at du kan oppnå det. Tenk på alle negative ord du kan og bruke den til livet ditt.
3

Isoler deg selv. Ikke prøv å nå ut til folk å snakke med om hvordan du føler deg. Hva noen gang du må gjøre for å presse folk unna: være uhøflig, gretten, harde, hjerteløs, og en kontinuerlig oversikt over andre ekle adjektiver
4

Fokus på alle de negative tingene i livet ditt.. Foredle alle problemer du noensinne har hatt, har i dag, og vil ha i fremtiden, oh ja det er en annen ting, du må være i stand til å forutsi en fryktelig fremtid, alltid! Dette er viktig å være deprimert.
5

Aldri, aldri ha det gøy! Så langt som du ser det, å ha en god tid er intet i ditt vokabular eller dialekt, husk det. Ikke se på tegneserier, sitcoms som kan muntre deg opp eller morsomme filmer. Bare se, lytte og snakke om triste, triste ting, 24/7!

helse

· Capsicum Fakta 
· Hvordan Kill kjemoterapi kreft? 
· Forhold forårsaket av HPV 
· Hvordan kombinere Vitaminer Med Reliv Shakes 
· Hvordan gi en nyre for donasjon 
· Urter som reduserer kolesterol 
· Hva du skal spise for en Whole Body Cleanse 
· Hvor får du tak i pedagogiske materialer som kan brukes i en Health Regn 
· Hvordan identifisere typer hepatitt 
· Matvarer for diabetikere: Leptin Diet