Medisiner for voksen oppmerksomhet Deficit Disorder

Voksen ADHD (ADD) kan begynne i barndommen og fortsetter inn i voksen alder, eller kanskje ikke utvikle seg til ungdomsårene eller voksen alder. Symptomene på voksen ADD inkluderer sommel, distraksjon, hukommelsesproblemer og mangel på produktivitet. Behandlinger for voksne med ADD omfatte rådgivning og medisiner eller en kombinasjon av de to. Antidepressiva

Ifølge National Institutes of Mental Health, Effexor og Wellbutrin er antidepressiva som ofte brukes off-label for å behandle voksen ADD.
Sentralstimulerende

sentralstimulerende medisiner som metylfenidat (Ritalin, Concerta, Daytrana), dextroamphetamine (Adderall) og dextroamphetamine (Dexedrine) behandle problemer med nevrotransmittere og lindre symptomene på ADD.
sentralstimulerende bivirkninger

bivirkninger av sentralstimulerende midler brukes til å behandle ADD er vekttap, tap av matlyst, søvnproblemer og humørsvingninger når medisinen slites av.
Non- sentralstimulerende midler

Atomoksetin (Strattera) er en ikke-sentralstimulerende medikamenter som også kan redusere symptomer på angst og er gitt til personer som ikke kan tolerere bivirkninger av sentralstimulerende midler.
Anti -hypertensives

Klonidin (Catapres) og guanfacine (Tenex) er medisiner som vanligvis brukes for å behandle høyt blodtrykk, men kan også redusere symptomene på voksen ADD og søvnløshet.
Betraktninger

Ifølge Mayo Clinic, er ikke alle sentralstimulerende medisiner som brukes hos barn godkjent for bruk hos voksne med ADD, selv om leger kan foreskrive dem i en off-label kapasitet.

Advarsel

Voksne vurderer sentralstimulerende medisiner for ADD bør fortelle sine leger om eventuelle andre medisiner de er på, på grunn av mulige interaksjoner med medisiner for høyt blodtrykk, diabetes og depresjon.


helse

· Få Instant Natural Hair Vekst 
· Homøopatiske midler for Leg Ache 
· Hvordan lykkes med Weight Watchers Program hjemme 
· Behandling Protocol & Drug Side Effects for Breast Cancer 
· Blyg blære 
· Prednison & Lung Cancer 
· Hva er en Pseudocapsule i en Pacemaker Pocket? 
· Bland Diet for diabetikere 
· Pre operativ behandling for bukspyttkjertelen Cancer
· Hvordan behandle Graves 'Disease