Hvordan holde en journal for å fremme psykisk helse

Holde en journal har hjulpet mange mennesker komme i kontakt med sine følelser og følelser, både bevisste og ubevisste, og tillot dem å utvikle en handlingsplan for å oppnå fred og lykke i livet . Instruksjoner
Start for å journal på en jevnlig basis.
En

Begynn å skrive. Enten du har en fancy tekstiltrekk journal eller en gammel bærbar PC med halvparten av sidene mangler, starter i dag for å 'journal' på en daglig basis, og det kan være begynnelsen på å finne svar på det siste, til en plan for fremtiden og til lykke i dagene som kommer.
2

Vær ærlig og åpen når journalføring. Du snakker med deg selv om fortid, nåtid og fremtid, og hvis du lyver, eller begrense innholdet, ville det være som fusk ved ensom, såre deg ingen andre enn deg selv.
3 < p> Skriv fra hjertet om fortiden vondt, måten du viser hendelser i livet ditt, og spesielt hvordan ting gjør du føler. Følelser er verken rett eller galt. Når skrevet ned, kan du vise dem objektivt og avgjøre om de er sanne eller ute av takt med virkeligheten.
4

Husk at negative hendelser og følelser er det som gjør oss gå videre i livet, enten det er i relasjoner eller jobber. Så bruk din journal som en mulighet til å bli en bedre deg eller å gå videre til bedre ting slik at du vil være fornøyd med livet og setter pris på det positive som allerede finnes.
5

Les din journal, ser tilbake over måneder eller år som du har skrevet, og være vitne til din vekst i å forstå deg selv og andre som har påvirket livet ditt. Det kan hjelpe deg å tilgi og gi slipp på fortiden vondt eller i det minste se hvordan disse hendelsene gjorde du gå videre til et bedre sted.

helse

· Hva er bivirkningene av generisk Fosamax? 
· Hvordan vite om du får tidlig overgangsalder 
· Hvordan å miste pounds og inches med slankepiller 
· Naturligvis regrow mistet håret, stoppe håravfall, regrow hår. 
· Hvordan redusere risikoen for halsbrann 
· Diabetic Diet for kvinner 
· Tidlig Heart Attack Warning Signs 
· Når bør Overvektige mennesker anser vekttap kirurgi? 
· Leddgikt - Hvordan en fysioterapeut kan hjelpe 
· Protese Cream søksmål: Hjelp For de med Sink Poisoning Og Poligrip Søksmål I…