HLR Kurs i Manassas, Virginia

hjerte-lungeredning er en teknikk som brukes for å opprettholde livet inntil videre hjelpen kommer eller er tilgjengelig. Helsepersonell, badevakter og baby stedfortreder er blant de som finner HLR-sertifisering nyttig. Occupational Safety and Health Administration (OSHA) anbefaler at bedrifter trene sine ansatte i førstehjelp, inkludert HLR og automatisert ekstern defibrillator (AED) bruk i nødstilfeller. Sertifisering varer ett eller to år før en resertifisering kurs er nødvendig. HLR kurs i Manassas, Virginia, er tilgjengelig for enkeltpersoner så vel som profesjonelle grupper. Prins William Røde Kors

The Prince William kapittel i det amerikanske Røde Kors tilbyr HLR, AED og førstehjelpsopplæring for alle fra medisinske fagfolk til baby stedfortreder. Disse programmene er tilgjengelig for alle aldersgrupper og er skreddersydd til de spesifikke behovene til grupper eller enkeltpersoner. Stipend midler er tilgjengelig for alle som ønsker å lære CRP, men har ikke råd til trening. Adopt-a-dukke programmet bidrar til å redusere kostnadene for kurset ved å kutte ned kostnadene for Røde Kors til å kjøpe nye dukker. Boy Scouts og Girl Scouts er i stand til å ta klasser for å møte badge krav.

Prince William Red Cross9934 Liberia Ave.Manassas, VA 20110703-368-4511pwarc.org
JK-action

JK handling-kurs blir undervist av instruktører sertifisert av American Heart Association (AHA) i grunnleggende livredning HLR og førstehjelp ved hjelp av AHA materialer. Klasser tilbys i HLR, AED, førstehjelp og blodbårne patogener. Kursene er åpne for profesjonelle grupper så vel som enkeltpersoner. HLR klassene omfatter helsepersonell HLR resertifisering, HLR for voksen, barn eller spedbarn, HLR med AED trening og HLR med opplæring i førstehjelp. Hvert kurs resulterer i en to-års sertifisering. Bedrifter kan bruke JK handling er HLR kurs for å overholde OSHA-kravene.

JK-ActionToken Forest DriveManassas, 20112703-475-2515 VA jkaction.com
Winkler Pool Ledelse

Winkler Pool Management tilbyr to typer klasser på Bull Run i Manassas. Grunnleggende HLR og AED trening er en en-dags kurs. Badevakt, HLR og førstehjelp for den profesjonelle livredder er en tre-dagers kurs starter på en fredag ​​kveld med klasser hele dagen lørdag og søndag. Sertifisering og resertifisering i HLR og AED er tilgjengelig. Deltakerne må være minst 15 år gammel, svømme freestyle og bryst slag for 300 meter og fullføre en murstein slep øvelse i vannet. Kurs er også tilgjengelig i Ashburn og Alexandria.

Bull Run8101 Seymour RoadManassas, VA 20109703-451-4664winklerpool.com

helse

· Face-Lift Metoder 
· Genital herpes hos kvinner Behandlinger og råd 
· Hvordan lage Avslapping en vane 
· The Best Florida Plastic Surgeons 
· Hvordan eliminere hodepine med koffein 
· Typer Hjerte Blokkeringer 
· Heart Health Information alle bør vite 
· Fast Food & the Zone Diet 
· Hvordan å tømme lungene etter Smoking
· Gjennomgang av Sanyo SA-5000KU Massage Chair Recliner