Støtte Armbånd for Kidney Disease

Armbånd blir brukt til å bringe oppmerksomhet til ulike sykdommer og sosiale problemer. Andre årsaker det bringer oppmerksomhet til er orgel og beinmarg givere, muskeldystrofi, Lyme sykdom, og lymfom. Tilpasning

Armbånd kan tilpasses med inspirasjoner ordlyd og fraser, som "Hope, Faith, Courage". En grønn beaded armbånd med blokkbokstaver stave ut "overlevende" er et annet alternativ for å fremme bevisstheten om sykdommen.
Awareness Month

Mens armbånd kan brukes når som helst av året, har mars vært satt til side som nyresykdom bevissthet måned.
Foregår på

Noen organisasjoner bidra til å støtte videre forskning for nyresykdom ved å donere en del av deres provenyet til ulike organisasjoner, som for eksempel National Kidney Foundation.
armbånd Typer

Mens mange typer armbånd kan brukes til å betegne din støtte for nyresykdom, den magre gelé armbånd har en tendens til å ha seksuelle hentydninger. De vanligste typer armbånd for å bringe om nyre bevissthet er grønne silikon, plast eller gummi.
Forhandlere
p Det er flere steder å kjøpe en bevissthet armbånd . Ebay tilbyr en sterling sølv armbånd med et grønt bånd sjarm. Shanrene smykker og Gift Store selger mange forskjellige typer armbånd og har en dedikasjon til veldedighet, donerer 10% av salget.

helse

· Informasjon om forskjellen mellom Restorative Nursing & Rehabilition Nursing 
· Dont Let migreneanfall Take You Down 
· Alle Top Rated Anti rynke kremer bør inneholde Funksjonell Keratin 
· Dog Flått & Humans 
· Hvordan takle bivirkninger av Accutane 
· GenFX HGH Få fakta om GenFX HGH Releaser 
· Hvordan hindre spredning av HPV 
· Munn sår Remedy 
· Normal Blood Pressure for eldre 
· Leddgikt tegn og symptomer som kan påvirke din livskvalitet