Bivirkninger av Botox

Som mange medisiner, har Botox en rekke bivirkninger som varierer fra en person til en annen. Bivirkningene av Botox er sjeldne, minimal, og vanligvis forbigående. De fleste rapporterer ingen bivirkninger i det hele tatt. Les videre for å lære mer om de vanligste bivirkningene av denne populære kosmetisk behandling. Drug Interactions

Noen bivirkninger til Botox er forårsaket av interaksjon med andre medisiner. Pasienter bør alltid sørge for at legen er klar over alle andre medisiner de tar.
Blåmerker og hodepine

Blåmerker rundt injeksjonsstedet er den hyppigst opplevde bivirkning av Botox. Hodepine er en annen vanlig bivirkning. Men begge er midlertidige, løse seg selv i løpet av noen dager.
Puste-eller svelgevansker

Vanskelig med å puste eller svelge resultatene fra den muskuløse lammelse som er forårsaket av Botox sprer seg til andre deler av kroppen. Mens sjeldne, kan dette være belastende, og pasienter som opplever slike bivirkninger bør søke behandling umiddelbart.
Hengende øyelokk

hengende øyelokk er forårsaket av spredning av lammelse fra den injeksjonsstedet. Den hengende er bare midlertidig og forsvinner vanligvis etter en eller to uker. I det ekstreme, både øyelokk og øyenbryn droop.
Unngå Bivirkninger av Botox

For å unngå lidelse bivirkninger fra Botox-injeksjoner, bør du sørge for at du velger en godt kvalifisert og meget erfaren kosmetisk kirurg. Ikke bruk Botox hvis du er gravid eller har en nevromuskulær sykdom, og unngå å gni området rundt injeksjonsstedet for de tolv timer etter inngrepet.

helse

· Facelift Alternatives 
· Den beste måten å miste magen fett er å unngå disse tingene 
· Slik tørker Skabb Etter behandling 
· Kikkhullskirurgi Komplikasjoner 
· Hvordan lage en kolloidalt sølv Sinus Skyll 
· Kostnaden for rekonstruksjon 
· Hvordan behandle Teenage Depresjon naturlig 
· Hvordan få en holdning 
· Ettervern for en mastektomi 
· Koker og carbuncles