Hva er Juvederm?

Bruke hyaluronsyre, er Juvederm et fyllstoff som injiseres i huden for å plumpe og myke linjer i ansiktet og redusere rynker. Godkjent av US Food and Drug Administration, hevder at produktet også å gi mer langvarige resultater enn de fleste produktene som er på markedet. Hva er hyaluronsyre?

Den viktigste ingrediensen i Juvederm, er hyaluronsyre et stoff som finnes naturlig i menneskelig hud og muskler. Dette elementet er svært absorberende og er kjent for sin fuktighetsgivende og volum styrke egenskaper for huden.
Hvordan Juvederm og anlegg

Opprettet av forskere, er Juvederm en ikke-kirurgisk prosedyre som er administrert av en lege. Juvederm er en gel som er sprøytet inn i rynker og linjer av huden som umiddelbart gjør huden glatt og mer fullstendig. Produktet er laget for å vare mer enn et år, og kan også kombineres med Botox for en mer dramatisk effekt.
Hvem kan bruke Juvederm?

Alle over 18 år kan bli autorisert til å bruke Juvederm men produktet er spesielt designet for de som ønsker å fylle i linjer rundt øynene, dype folder og bretter i ansiktet og plumpe lepper.
bivirkninger av Juvederm

Etter å ha mottatt en injeksjon kan en person oppleve hevelse, rødhet, prikking og ømhet i huden. Symptomer er midlertidige og varer vanligvis mindre enn en uke. Noen mennesker kan oppleve ansikts klumper eller ujevnheter, noe som kan indikere en mer alvorlig effekt hvor en lege bør konsulteres.
Typer Juvederm

Juvederm er tilgjengelig i to formler - Juvederm Ultra og Juvederm Ultra Plus. Juvederm Ultra er designet for å legge form og volum til milde rynker og folder i ansiktet. Juvederm Ultra Plus er mer konsentrert formel for å behandle alvorlige rynker og folder i ansiktet.

helse

· Fitness Bane 
· Avslør Fordelene Of Designer Briller 
· Hvordan finne ditt indre øye 
· Årsakene til mannlig urininkontinens 
· PMDD Diagnose 
· Årsakene til Helicobacter pylori 
· Ernæring Forvaltning av gastroøsofageal refluks 
· Hva å gjøre for en konstant hoste 
· Hva var det første Antiretroviral legemiddel? 
· Forebygging av Lyme Disease