Lap Band Erosjon Symptomer

Den perfekte kroppen kan være uoppnåelig for de fleste. Men moderne teknologi og kirurgiske prosedyrer hjulpet mange oppnå resultater nær sine mål. Lap band kirurgi er en populær, men komplisert og alvorlig prosedyre. Det er en større operasjon, og det har også noen alvorlige komplikasjoner muligheter, hvorav den ene er erosjon. Runde band erosjon har flere implikasjoner, en, selvfølgelig, er svikt i bandet til å gjøre det den er ment å gjøre. Definisjon

Erosjon oppstår når bandet penetrerer magesekken og kommer inn i magen. Normalt plasseres lap band omgir den ytre mage og innsnevre den.
Forekomst

Erosjon er ikke vanlig i moderne kirurgiske prosedyrer og skjer bare i om lag to prosent av all fanget bandet pasienter. I det siste, var det mye mer vanlig, fordi bandet ble permanent plassert strammere rundt magen.

Symptomer

Mange mennesker som opplever lap band erosjon har ingen smerter eller symptomer. Den eneste signal om at det er noe problem er at vekttap stopper. Men noen mennesker opplever symptomer som varierer fra moderat til alvorlig, for eksempel magesmerter, hevelse og rødlig hud rundt havnen på grunn av bakterier inn i systemet. Det er et generelt tap av begrensning normalt laget av en arbeidsgruppe lap band.
Diagnose

En øvre gastrointestinal (GI) eksamen brukes til å diagnostisere lap band erosjon. Runde band erosjon kan også være fanget under computertomografi (CT) skanner.
Årsaker

Erosjon er vanligvis forårsaket av bandet er plassert for tett rundt magen veggen eller sting som er for stramt. Tidligere program metoder var mer sannsynlig å forårsake denne komplikasjonen enn dagens metoder.
Behandling

Den første bestillingen av behandling av lap band erosjon er å ta antibiotika for bakteriell infeksjon og rask fjerning av porten. Fjerning av bandet fra magen anses ikke som en nødssituasjon, og kan gjøres på fritiden. Det anses semielective kirurgi. I motsetning til med installasjon, kan en erodert runde band krever åpen abdominal kirurgi i stedet for laparoskopisk kirurgi, og utvinning ganger er mye lenger. I mange tilfeller kan kirurgen installere en ny runde band i samme operasjon som han er å fjerne erodert band.

helse

· Hvordan balansere en helse Triangle 
· Hvordan velge proteser 
· Hvordan få den perfekte modellen Body 
· Hvordan lage hjemmelaget Duftende badesalt 
· Hvordan forberede for en Autism Assessment 
· Cervical Lordose 
· Hvordan bruke te å redusere angst 
· Om HMOs 
· Hva som forårsaker migrene hodepine Finn din smerte Trigger 
· Hvordan bli en jusprofessor