Hvordan setter jeg en avtale for en koloskopi?

I en koloskopi , er et lite kamera festet til et langt rør settes inn i tykktarmen av en lege for å se etter potensielle kolon problemer . Kolonoskopier har vist seg effektive i å oppdage tykktarmskreft eller andre gastrointestinale problemer som cyster, sammenvoksninger eller blindtarmbetennelse . Hvis du mistenker at du har et problem med kolon , eller er du 50 år eller mer , setter en avtale for en koloskopi som et forebyggende tiltak for å sikre din fremtidige helse. Instruksjoner
en

Finn en lege i ditt område som spesialiserer seg på eller har praksis i å gi colonoscopies . Spør din fastlege for en anbefaling , søk på nettet ( se referanser ) eller ser gjennom lokale lege oppføringer i telefonboken .
2

Ring kontoret og sette en avtale eller konsultasjon , hvis det er nødvendig . Du trenger kanskje ikke en konsultasjon hvis du bare vil ha en som en sjekk - opp på grunn av alder eller familiens historie. Beskriv dine behov for en koloskopi enten over telefon eller i samråd med lege . Når du stiller inn en tid for selve prosedyren , planlegger å bo på legekontoret i tre timer . Selve inngrepet tar bare ca 45 minutter , men du vil gå gjennom pre - prosedyre forberedelser og en frisk periode , så vel.
3

Plan for en venn eller familiemedlem til å kjøre deg hjem etterpå . Under prosedyren legen vil gi deg sedasjon medisiner slik at du ikke vil være i forsvarlig kjøreforhold når prosedyren er over.

helse

· Symptomer på Degenerative Bone Disease 
· Raspberry Leaves Dying
· Hvordan behandle Benign Cancer 
· Gamle kinesiske rettsmidler for nyrestein 
· Eldre kvinner Symptomer på depresjon 
· De sunne fordelene av øvelsen 
· Hvordan Heal en avulsion av Hamstring Sene 
· The Best Karriere for Lider av ADD 
· Hvor mange karbohydrater bør en diabetiker konsumere på en dag? 
· Hva er årsaken til leddgikt i nakken?