Vanlige organdonasjon Myter

organdonasjon og transplantasjon redder og forbedrer liv hver dag, men noen mennesker er skeptiske til å bli organdonorer på grunn av vanlige myter om prosessen. Ikke la myter og urbane legender om organdonasjon skremme deg bort fra å bli en donor. Det er et regulert, trygt og livreddende praksis. For å bli organdonor, snakke med familien din om dine ønsker og registrere deg for det når du får førerkort. Når ordene "Organ Donor" er på førerkortet, lar det medisinske fagfolk bruke dine organer i tilfelle din død. Jeg er uskikket til å donere

Noen mennesker tror de er uskikket til å donere sine organer av ulike grunner. Hvis du er under 18 år, kan du bli organdonor, men du må ha dine foreldres eller verges samtykke. Det er ingen aldersgrense på donasjon heller. Eldre mennesker og pensjonister ofte har fortsatt fungerende organer som kan redde liv. Hvis du er av dårlig helse eller har sykdommer, noen av dine organer kan fortsatt brukes. Visse sykdommer som kreft og HIV gjør hindre deg fra å være et organ donor.
Bare noen organer kan doneres

annen myte om organdonasjon er at bare nyrer, lever og hjerter kan transplanteres, men dette er ikke det tilfelle. Andre organer som folk trenger inkluderer lungene, bukspyttkjertelen og til og med tarmene. Leger kan også transplantere vev som sener, bein, hud og øyne for å forbedre eller redde folks liv.

Leger vil ikke prøve å spare meg hvis jeg Skadet

Folk bekymret for organdonasjon tror at hvis de blir et organ donor, vil leger og sykehus ikke prøve å redde deres liv hvis de blir skadet. En lege jobb er å redde folks liv. De prøver å spare noen skadde personen likt og uten hensyn til tilstand eller mulig organdonasjon. Hvis du dør, kan leger holde deg på livet støtte for å holde organene levedyktig, men ikke hvis familien misliker.
Jeg ikke vil være i stand til å ha en skikkelig begravelse

Kirurger kan fjerne organer og vev uten drastisk skjemmende kroppen. Avdøde personer som donerer organer ikke alltid har lukket kiste begravelse. Morticians kan forberede kroppen slik de gjør med avdøde personen, opprettholde en normal og rolig utseende for begravelsen.
Det er mot min religion

Noen mennesker tror at organdonasjon er mot deres religion. Ifølge MayoClinic.com, er organdonasjon ikke mot noen store verden religion. Faktisk er det ansett som en handling av goodwill og kjærlighet til dine medmennesker. Å hjelpe andre ved å spare deres liv er godkjent av alle verdens religioner.

helse

· Hvordan påvirker en forstørret skjoldbruskkjertel fruktbarhet? 
· Hvordan å vokse opp med en paranoid schizofren 
· Krav til Hospital Case Management 
· Hva er Stratera? 
· Homeopatisk medisin for Restless Leg Syndrome 
· Hvordan vite de sunne fordelene med hvitløk Olje og fersk hvitløk 
· Hvordan behandle og forebygge hull Naturligvis 
· Slik Clear en blokkert Vent Tube på en House
· Symptomer på en hjernesvulst i en tenåring 
· Online RX Made Simple