Risiko og Farene ved fettsuging

Fettsuging er en svært populær plastisk kirurgi prosedyre som fett innskudd fra under huden blir støvsugd. I hovedsak er fettsuging fjerning av overflødig fett fra ulike områder av kroppen, inkludert lår, mage, hofter og overarmer. Fettsuging har vært praktisert siden 1974, selv om det er generelt ansett for å være en svært trygg praksis, som med alle kirurgi, er det ulike risikoer og farer forbundet med fettsuging. Vanlige Fettsuging Problemer

Fettsuging problemer er sjeldne, men mulig. Noen risikoer og farer forbundet med fettsuging er bedøvende reaksjoner, blodpropp, infeksjon og væsketap. Mindre alvorlige fettsuging komplikasjoner omfatter arrdannelse og blåmerker, hud lammende og mindre hud misfarging og pigmentering endringer.
Bilder Andre Fettsuging Problemer

Andre fettsuging problemer som ikke er fullt så vanlig er friksjon brannsår, væskeopphopning (der væsken må da tømmes ut), allergisk reaksjon på enten anestesi eller medisiner, nerve eller hud, skader på vitale organer og utvidet helbredelse tid.

Overdreven Fettsuging
p Det er også farene forbundet med overdreven fettsuging. Hvis for mye fett er fjernet fra et bestemt område på en gang, eller om overdreven fettsuging utføres innenfor en enkelt dag, det er potensielle problemer som kan oppstå som sagging hud, senkninger utviklingsland.

mindre problemer

Det er også flere fettsuging komplikasjoner som kan være belastende, men er ikke livstruende. Disse komplikasjonene vanligvis påvirke en persons estetisk utseende og er lumpiness av huden, arr, blåmerker, misfarget hud, sagging av huden, nummenhet og focal hud nekrose.
Alvorlige komplikasjoner
p Det er også noen svært alvorlige og farlige fettsuging komplikasjoner som alle bør tenke på før man beslutter å gjennomgå prosedyren. Disse mulighetene inkluderer negative anestesi reaksjoner, interne blodpropp, overdreven blødning, hjertearytmi, hjertestans, allergiske reaksjoner på medisiner, permanent nerveskade, kramper, kramper, negative interaksjoner og hjerneskade som følge av anestesi.


helse

· Hva betyr Limb Reduksjon Defekt? 
· Hvordan Motstå Fatty Foods
· Vicks Vaporizer Safety 
· Natural Skin Utslett behandlinger for Ringworms 
· Hvordan unngå Knebling når du pusser Tongue 
· Hvordan diagnostisere barn Astma 
· Hvordan bruke grønnsaker i Smoothies 
· Akupunktur 94110 tilby rimelig alternativ til tradisjonelle Private Sessions ute…
· Hvordan å se en Vestibular Disorders Doctor 
· Slik Spot Nickel Forgiftning