Hva er en Abdominal Binder?

Mer enn 83 000 amerikanere hadde mageplastikk eller abdominplasty og 373000 hadde fettsuging eller lipoplasty prosedyrer i 2002. En abdominal bindemiddel ble brukt etter kirurgi i de fleste, om ikke alle tilfeller, i behandling av hver av disse pasientene. En abdominal bindemiddel er en medisinsk bindemiddel som gir støtte til abdominal vev etter abdominal kosmetiske operasjoner. Begge fremgangsmåtene blir vanligvis utført på samme tid. Funksjon

En abdominal bindemiddel serverer en rekke funksjoner for pasienter som har hatt mage plastisk kirurgi. En abdominal bindemiddel støtter abdominal snitt, forbedrer blodsirkulasjonen og reduserer væske. I tillegg reduserer det svellende og forkorter helbredelsesprosessen. Det hindrer også sår separasjon, og reduserer smerte og muligheten for postoperativ sårinfeksjon.
Egenskaper

En god kvalitet postoperativ abdominal bindemiddel bør være lett og laget av et materiale som er behagelig, sterk og holdbar. I tillegg bør det bedrer blodsirkulasjonen, kompresjon og kontroll, sammen med bevegelsesfrihet.
Størrelse og utvelgelse

velge en abdominal bindemiddel, er det viktig å velge riktig størrelse. Målingen for dimensjonering skal være dine mål før det kirurgiske inngrepet. Størrelser er tilgjengelige i ekstra små, små og mellomstore. De er også tilgjengelig i store, ekstra store og ekstra-ekstra store størrelser. Les produsentens retningslinjer om riktig dimensjonering og passform. Følg de anbefalte retningslinjene for å ta dine mål hvis du velger en abdominal perm etter å ha kirurgi.
Typer

abdominal bindemidler er også tilgjengelig i Stage 1 og Stage 2 kategorier. En Stage 1 bindemiddel er slitt øyeblikkelig og kontinuerlig for én til to uker etter operasjonen, bortsett fra når du dusjer eller ta bad. En Stage 2 bindemiddel er slitt for to til åtte uker etter operasjonen. En Stage 2 bindemiddel er mindre, mer moderne og mindre klumpete enn den første fasen bindemiddel.
Advarsel

ikke-medisinske abdominal bindemidler bør ikke brukes for postoperative operasjonssåret komprimering. Disse bindemidler ikke har høy kvalitet og teknologi av en standard medisinsk abdominal bindemiddel og kan føre til uønskede utfall, for eksempel smerte, ubehag og forsinkelse i helbredelsesprosessen. Ikke-medisinske komprimering plagg ikke har de funksjonene eller teknologi av en medisinsk plagg stoff og kan ikke støtte komprimering for en lengre periode.

helse

· Hva er Boston Medical Group 
· Hvordan å støtte nyrefunksjonen 
· Hvordan Heal Fistulas 
· Røde Kors HLR og førstehjelp sertifiseringer 
· Hvordan fremme en Assisted Living Fellesskapet 
· Slik installerer Exit Signs 
· Hvordan å uttrykke sinne 
· Cell Frysing Protocol 
· Manic Depressive symptomer 
· Slik unngår du at High Blood Sugar