Alt du trenger å vite om Tummy tucks

Når kosthold og mosjon er ikke nok til å stramme magen, kan en mageplastikk være et godt alternativ. Tummy tucks kan forbedre utseendet på magen, spesielt når det er løs hud og strekkmerker. Kvinner som kan bli gravide bør ikke vurdere denne prosedyren fordi svangerskapet vil strekke huden på magen. Forberedelse

Forberedelse for mageplastikk begynner med en første konsultasjon, hvor du vil diskutere eventuelle bekymringer og forventninger med plastisk kirurg. I ukene fram til operasjonen, lage ordninger for transport til og fra operasjonen, hjemmetjenesten for de første en eller to dager, og forberede seg nok mat for to uker, og lagre dem i fryseren. Velg komfortable klær som er løs og lett å få av og på, og holde alt det du trenger på en jevnlig basis i nærheten mens du er utvinne.
Options

En mini-mageplastikk er et mindre inngrep og kan gjøres på poliklinisk basis. Denne prosedyren er for alle som har fettlagre under navlen og krever en mindre snitt og samtidig la navlen intakt. For mer omfattende fettlagre, er en full mageplastikk ideelt. Fettsuging er ofte utført på samme tid for de beste resultatene.

Forsikring

Tummy tucks anses elektiv kirurgi og forsikring vanligvis ikke vil dekke kostnadene, selv om det finnes unntak, for eksempel å ha et brokk eller overdreven spredning av magemusklene. I disse tilfeller kan forsikring dekke en del av prosedyren. Sjekk med ditt forsikringsselskap transportør å lære detaljene i sin politikk.
Kirurgi

Under en full mageplastikk, gjør kirurgen et vannrett snitt i kjønnshår området, nesten fra en hofte til den andre, vanligvis under badedrakt linje. Overskuddet av hud blir fjernet, og magemusklene blir strammet. Kirurgen setter inn små rør under huden for å drenere væske som er tatt ut i løpet av få dager. En mini-mageplastikk innebærer en mindre snitt, og navlen er igjen alene.
Etter operasjonen

Vanlige bivirkninger etter operasjonen inkluderer ubehag eller smerte, blåmerker, hevelse , blødninger og nummenhet. En lege kan forskrive medisiner for å redusere smerte, og symptomene vanligvis lette i løpet av få dager. Pasienter som vanligvis bærer et press plagget over området for å kontrollere svelling og slitasje elastiske strømper for å redusere faren for blodpropp. Potensielt farlige bivirkninger å se etter inkludere sterke smerter, kraftige blødninger, tegn til infeksjon, slik som rødhet rundt såret, og feber. Hvis noen av disse symptomene er til stede, kan du kontakte kirurgen umiddelbart.
Risks

De med en familiehistorie med blodpropp, diabetes, hjerteproblemer, lever-eller lungesykdom , og røyking bør være ekstra forsiktig, og alle som har gjennomgått en Mageplastikk prosedyren er mottakelige for infeksjon, arrdannelse, reaksjon på anestesi, væske bygge opp, nerveskader og blodpropp.

helse

· Hvordan vite om Basal Cell Skin Cancer 
· Blodforgiftning Fakta 
· Hvordan bruke en brannslukker 
· Hjem Remedy for Dry Mouth 
· Hva Er COBRA Program? 
· Hva er en Hemoroide? 
· Slik unngår du at gass mens du spiser en høy fiber diett 
· Boost Your Fitness og selvtillit Med Martial Arts 
· Fjern Kjønnsvorter - Motta Remedy eller risiko Your Boyfriend Finne ut 
· Hvordan bruke 20% peroxide i tannpuss