Hva er en Donut Mastopexy?

En mastopexy er en type kosmetisk kirurgi kjent som et brystløft. Dette er forskjellig fra et bryst styrking i at ingen implantatene er satt inn. Målet med mastopexy er ikke å gjøre brystene større, men å redusere sagging og endring bryst form. Mastopexy kan gjøres sammen med en styrking, men de to er forskjellige prosedyrer. Teknikk

En smultring mastopexy er også kjent som en Benelli, circumareolar eller konsentriske mastopexy. Det innebærer å fjerne hud fra rundt areola, i en ring (eller bolle) form. Huden blir deretter sys sammen og trukket stramt, noe som resulterer i en tettere tilpasning av huden rundt brystvev. Produktet er en fastere 'løftet' bryst, ikke større, men mer velskapt og ungdommelig
Fordeler

En smultring mastopexy har fordelen av vanligvis har minimal arrdannelse.. Arret er i form av en ring rundt areola, en annen grunn for navnet "smultring mastopexy."
Andre bruksområder

En smultring mastopexy kan også brukes for å redusere størrelsen på areolas, eller omforme dem om de stikker mer enn det som er ønskelig. I tillegg kan areolas som er asymmetrisk eller med peker nedover brystvorter korrigeres ved denne prosedyren.
Hvem er en kandidat?

Donut mastektomi prosedyren er anbefalt for mindre -breasted kvinner som har mindre sagging på grunn av normal aldring og tyngdekraft, eller andre faktorer som for eksempel amming. Selv etter inngrepet, vil normale faktorene fortsetter å produsere sagging, og denne eller en annen lignende fremgangsmåte kan måtte utføres for å opprettholde ønsket bryst form.
Andre Mastopexies

kvinner med større bryster eller en større grad av sagging kan trenge ulike former for mastopexy, for eksempel en vertikal eller "lollipop" mastopexy, der snittet er rundt areola med en ekstra vertikal snitt, eller Wise eller "anker" mastopexy, hvor et anker-formet innsnitt er gjort.
Risks

Mastopexy er en kirurgisk prosedyre, vanligvis i narkose, og er ikke uten risiko. Bortsett fra de vanlige kirurgiske komplikasjoner, et tap av følelse i brystet og spesielt brystvorten er en mulig komplikasjon. Tapet er noen ganger midlertidig, men kan også være permanent.

helse

· Om Eye Care Rutinemessig 
· Hair Vekst for menn 
· Slik Lavere Kolesterol? 3 måter å bedre helse! 
· Anger For Real 
· Hva er Red Ribbon Week? 
· Sykehus Rengjøring Sjekkliste 
· Liver Tumor termisk behandling 
· Kvise og akne Cure Med 25 Naturlig hjemme rettsmidler 
· Lyme Disease Vs Addisons sykdom 
· Hvordan behandle en Boiling Water Burn