Hard Brown Humper på Plants

Hard brune støt på anlegget stilkene og bladene er karakteristisk for en angrep av pansrede skala insekter. Den harde dekker beskytter de små insekter under, som suger anlegget juice. Andre typer skala, for eksempel cottony skala og mealybugs er lettere håndteres, fordi deres gulvbelegg er lett sendt sammen med en skvett eller spray av isopropanol. Brown skala krever andre tiltak. Har Spark dette en ide?
Kjennetegn

Armored skala insekter skiller ut et voksaktig belegg som tørker til en hard, brun dunk. De lever, kompis og vokse under dette dekker, som vanligvis er sirkulær eller oval og på størrelse med en blyant viskelær. En skala angrep kan drepe en plante, så skala behov for å bli kontrollert så snart du oppdager det. Et annet symptom, i tillegg til de brune støt, inkluderer gule flekker på blad topper.
Life Cycle

Scale insekter legger egg under allerede formet belegg, og Eggene klekkes over en periode på flere uker. De nyklekkede skalaer kalles crawlere, fordi de forlater dekker og flytte til en ny del av anlegget for å mate. Dette er den eneste periode når et insekticid spray er nyttig, mens insektene er ubeskyttet. Under det beskyttende dekket, skala insekter overvintrer på planter eller plante rusk, så kast infiserte planter i søpla.

Plantevernmidler

Shake anlegget over en stykke hvitt papir for å avgjøre om det er noen crawlere. Spray ukentlig med en organisk pesticid, slik som insekt såpe. Selv om det ikke er noen levende insekter under de brune skalaer, skalaer forbli på anlegget, og er generelt motstandsdyktige mot plantevernmidler.
Oljer

beskyttende belegg og insekter under det; kan overøst med hagebruk olje eller neem olje i løpet av sovende sesongen, når belegget er mer sårbare. Oljen bør brukes på senvinteren eller tidlig om våren, når robotene begynner å luke.
Hånd Skuring

Du kan skrape skalaer av med neglen din, en tannbørste eller et kjøkken skurerondell dersom anlegget ikke er for stor til å gjøre dette upraktisk. De eksponerte egg eller insekter dø uten deres beskyttelse.

mat

· Behandling For Lammelse 
· Negative Calorie Foods Myter og fakta i Vekttap 
· Fin Food Store Organic Food service 
· Surhet Symptomer 
· Slik Cooking DVDer Er hjelpe deg å lære matlaging? 
· En Innsidere Guide til å feire Cinco De Mayo Med Dessert 
· Colomba Pasquale: En søt historie mellom myte og virkelighet 
· Slik feilsøker den Voltage Inntak Amp utgang på en Emerson Wine Cooler
· Er det noen enkle retningslinjer vi kan følge når mat for Little Ones? 
· Rimelige Kyllingoppskrifter