Kulturelle Art Aktiviteter for Kids

Understanding andre kulturer er viktig i en økonomi som ikke er lokal, men global. Undervisning verdien av ulike kulturelle bakgrunner til barn i tidlig alder vil hjelpe dem når de jobber i næringslivet. Enda viktigere, vil gi barn kunnskap om andre kulturer gi nye måter for dem å være fantasifull og kreativ uttrykksfulle. African Rock Art

afrikansk bergkunsten er en måte for artister i det sørlige Afrika for å vise drømmer og ideer om hvordan verden fungerer. Kunsten er også for folk å huske hendelser for seg selv, forfedrene og gudene. Male bilder på flate, mellomstore Hamsa bergarter med akryl maling eller på papir.
Hamsa

Hamsa er en Midtøsten symbol for både jøder og muslimer til å beskytte et hus mot det onde øyet. Symbolet er en opp-ned hånd med to tomler og en blå øye i midten av hånden. Be barna å spore alt, men deres pinky fingrene på farget bygging papir. Plassere dem har sin andre hånden over toppen av det første bildet andoutline den avtrykk der pinky disposisjon skal være. Klipp ut håndtrykk. Skjær øye figurer fra hvit bygging papir og tegne en elev i sentrum. Lim øynene i de sentrene i hendene.

Kokeshi Dolls

Bønder i den nordlige delen av Japan skjære Kokeshi dukker for sine døtre. Bøndene gjør dukkene fra to sylindriske trebiter. Dukkene har enkle malte linjer for ansikt, og dukke kroppen tradisjonelt har en floral design som bonden maling i rødt, svart eller gul. Gi barna med bilder av kimonoer men oppmuntre barna til å bruke fantasien med design og farger. Be elevene om å trekke til dukken tag bord og deretter kutte dukke former. Barna vil trekke mønstre på akvarell markører på kaffefilter og kaste disse. Spray filtrene med vann og la tørke over natten. Be barna å lime kjoler på dukkene.
Koru

Koru er navnet som maoriene gi til unfurling bregne frond. Dette symbolet er for nytt liv, vekst, styrke og fred. Be barna tegne bregne blader med to linjer tett sammen med mellomrom mellom lines.The barn vil bruke fargestifter, pasteller eller markører for å farge i mellomrommene mellom linjene.
Pottery

Øst skog indianerne laget keramikk. Bruk selvtørkende leire for å gjøre disse kreasjonene. Plasser slakter papir på bordet for å beskytte bordet fra skitt. Be barna til å ta små biter av fuktig leire og forme disse til kuler. Hold ballen i håndflaten og trykk på tommelen på den andre hånden til å lage fordypninger i ballen. Snu ballof leire og trykk ned leiren til innen en halv tomme av bunnen. Klem sidene av leire til den er en gryte form. Har barn dyppe fingrene i vann for å holde leire fuktig. Bruk pinner til å skjære design i leire. La tørke i flere dager.

Mor og barn

· Verktøy Folie Art Projects
· Hvordan lage en baby Gate for en Staircase
· Hvordan gjøre etter skoletid Activities
· Raising Foreldreløse Barn Ferrets
· Ulike måter å skaffe teamet Cohesion
· Måter å bygge Teamwork i friluftsliv for Barn & Teens
· Morsomme spill for skole Kids
· Hva kan du gjøre i hverdagen for å stoppe Child Abuse? 
· Hvordan lage kokekar Fra Clay
· Skatt Konstaterte tap for I hjemmet Child Care Providers