Aktiviteter å undervise Dangling Participles

Students ofte gjør feil som involverer dingler participles, og disse typer feil kan være vanskelig for unge forfattere til å gjenkjenne. En dingler partisipp oppstår når partisipp modifiserer feil ord - en situasjon som kan føre til misforståelser som er noen ganger dumt. Heldigvis gjør dumhet skapt av mange setninger med dinglende participles undervise disse vanlige feilene lett. Vi presenterer litt moro inn leksjonen kan hjelpe elevene å huske hvor de skulle plassere partisipp og kan gjøre disse feilplasserte modifikatorer en saga blott. Grunnleggende leksjon

Før elevene kan forstå hvordan å korrigere hengende participles, de må først forstå hva en partisipp gjør. En partisipp er et ord eller en setning som endrer et substantiv, og det er opprettet ved å slå et verb i et adjektiv. Det inkluderer vanligvis et ord som ender på-ing eller-ed, for eksempel svømming, løping, parkerte eller rygget. Introdusere elevene til ideen om at en partisipp vanligvis fungerer best når det er så nær ord det er å endre som mulig. En dingler partisipp modifiserer et annet ord enn beregnet en. For eksempel setningen "Dekket i kremost, mine venner elsker denne bagel" innebærer at høyttalerne dine er dekket av kremost.
Illustrerer Concept

Skriv ut setninger med morsomme dingler participles på papirlapper og hånd en til hver elev. Eksempler kan være: "Dekket i villblomster, satt jeg og stirret på den vakre åssiden", "Vandring på stien, fugler slo opp en sang alle rundt meg", eller La hver elev "Etter å ha lest avisen, ringte telefonen." tegne et bilde som illustrerer den feilaktige inntrykk dingler partisipp formidler. Henge bildene opp i klasserommet - forlater dem dingler som en påminnelse for studenter ikke å dingle sine participles
Identifisere de skyldige

Gi elevene. en liste som inneholder noen riktige setninger og noen setninger med dinglende participles. Finner dem har de med dinglende participles. Du kan snu dette til et klasserom spillet ved å dele klassen inn i lag, og tilbyr en premie til det laget som identifiserer de mest dinglende participles. Etter alle de dinglende participles har blitt identifisert, har elevene omskrive setninger for å eliminere feilplassert modifikatorer.
Fungerende It Out

Del klassen inn i grupper bestående av fire til seks studenter. Gi hver gruppe et par forskjellige ord og 10 minutter å skrive et kort spill ved hjelp av et av de ordene som dingler partisipp. Gode ​​ord å bruke inkludere svømming, dans, baking, hopper og ser. Har elevene utføre sine skuespill foran klassen slik at alle kan se dumhet som en feilplassert modifier formidler.

Mor og barn

· Bilde Scavenger Hunt Ideer for Camp
· Tre Rope Swing Ideas
· Hvordan lage en tidsplan for Kids til Follow
· Evenflo Trailblazer Instructions
· Undervisning Mot i Preschool
· Hvordan Stopp Nighttime Crying i en Toddler
· Aktiviteter for Teaching Electron Configuration
· Engasjement Scavenger Hunt List Ideas
· Kan jeg knytte mer enn én YouTube-konto til AdSense? 
· Slik starter en Fun Center for Kids