Hvordan å avslutte et ekteskap og ikke Scar Din Kids

By sin natur en skilsmisse truer med å demontere en familie ved oppsprekking det inn tinier, separate grupper. Hvis du tror dette er vanskelig for deg, som voksen, tenk hva det vil gjøre med dine barn, som ikke er følelsesmessig utstyrt for å behandle denne dramatiske endring i deres familie dynamisk. Heldigvis barn er robuste. Så lenge du og din ektefelle er konsekvent i hvordan du gjør disse justeringene du kan bidra til å lette dine barn gjennom overgangen. Instruksjoner
en

Break nyhetene sammen, og utelater de blodige detaljer. Adressen deres umiddelbare behov, som hvor de vil leve, og hvordan ting vil forbli ligner på hvordan de har levd så langt. Forklar at for å bli bedre, lykkeligere mødre og pappaer du trenger for å leve fra hverandre.
2

Sikre dine barn som du ikke forlater dem, selv om du bor fra hverandre. Sørg for at de vet de kan ringe på deg uansett hva og du vil være der, slik at de ikke trenger å bekymre deg om avskaffelse.
3

Lag en forpliktelse med din ektefelle til co-foreldre uansett hvem som blir primære varetekt. Husk at selv om ekteskapet er over, disse barna trenger fortsatt din ektefelle som forelder. Som sådan trenger de deg til å respektere at partnerskap som tåler forbi skilsmisse. Remain
4

sivile til din ektefelle foran barna. Stadig kranglet vil bare tjene til å understreke barna dine og gjøre dem føler at deres lojalitet er delt. Opprettholde en moden, sivil diskurs å la barna vet at du har ting under kontroll.
5

opprettholde konsistens med reglene som barna er vant til. Barn trenger og svarer godt til struktur, og å tøye reglene for å hjelpe berolige barna vil bare gjøre dem føler seg usikre. Sørg for at både boliger opprettholde disse reglene, og eventuelle eksisterende rutiner, for å opprettholde stabilitet i livet.
6

Fortell barna gjentatte ganger og ofte at skilsmissen ikke var deres feil. Skilsmissen er mellom deg og din ektefelle, og dere begge må ta ansvar for dets oppløsning. Sørg for at barna vet at det ikke var noe de gjorde som bidro til skilsmisse.
7

La barna vet at de kan snakke med deg åpent og ærlig om hva de føler, selv om det kan skade deg. Det er ikke bare greit at de føler seg trist, forvirret eller redd, er det naturlig. Ved å lytte til hva de føler, kan du gi dem retning for å jobbe seg gjennom det.

Mor og barn

· Overstyrer et liv Assignment Deed en vil? 
· Skole Forholdsregler for et barn på Chemotherapy
· Hvordan lage Play Dough på Stove
· Milepæler Fysisk fostring i førskolen Years
· De måter å mikse og matche klær for Teenage Boys
· Hvorfor ikke holde My Connection Timing Out? 
· Sommer Programmer for Kids i OK
· Hvordan få barna til Focus
· Hvordan påvirker Fashion Teenage Attitude? 
· Utviklingsmessig passende aktiviteter for skole Age