Hvordan håndtere en Trucker Husband på Road

With ektemenn så ofte borte fra hjemmet, vil trucker koner tidvis lider av følelser av mangel på støtte, oppmerksomhet og anerkjennelse. I tillegg til manglende sine ektemenn, manglende evne til å dele en tradisjonell daglige rutine, dele husarbeid og divvy foreldre oppgaver kan la trucker koner føler seg tynget av de ekstra plikter de har i sin manns fravær. Med å mestre sine unike realiteter, truckers og deres koner må holde kommunikasjonslinjene åpne og helle på styrken av obligasjonen som trakk dem sammen i første omgang. Instruksjoner
en

forutse potensielle problemer som kan oppstå i løpet av din manns fravær og ta dem så tidlig som mulig før han dro.
2

Utvikle og feste med en rutine som gjør forventninger klare og passer både dine behov i hans fravær. Besøksadresse saker som for eksempel å snakke i telefonen daglig, og etablere toll for sine avganger og avkastning som vil gjengi hver overgang mer utholdelig.
3

Pinpoint kildene til eventuelle negative følelser som vekker i din manns fravær. Er du sjalu at han er i stand til å reise og se nye steder? Er du sint om å opprettholde husholdningen på egen hånd i lengre perioder?
4

Adresse noe bitterhet du føler. Minn deg selv hvorfor mannen din er borte - å bidra til å støtte din husstand, for ikke å være egoistisk, uaktsom eller grusom. Skriv deg et brev, som omfatter denne begrunnelsen, for å besøke når du føler ergerlig følelser oppstår.
5

kommunisere dine behov forsiktig, når begrunnelsen er ikke nok. La ham vite at du forstår kravene fra sin karriere, og setter pris på støtten han gir for familien - men også la ham få vite om det er noe du ønsker at han skal gjøre for å hjelpe deg bedre takle hans fravær. Spør om det er noe han trenger fra deg også.
6

Stol på mannen din. Mellom så mye tid brukt på veien, og en slik krevende tidsplan, tapte bare én samtale kan blusse opp dine mistanker over muligheten for at han kan være utro. Minn deg selv på styrken på bindingen og at han aldri har gitt deg noen grunn til ikke å stole på ham. Hvis innholdet i din kommunikasjon endrer plutselig og du føler en endring i din ektemann eller hans interesse for deg, ikke gi grunnløse beskyldninger. I stedet snakker til ham med sikte på å forstå hva som kan ha endret seg mellom dere.
7

Nurture hobbyer og utenfor interesser for å gi deg noe å se frem til på en jevnlig basis og for å sikre at du er tilbringe tid rundt andre.
8

Utvikle og vedlikeholde vennskap med andre kvinner og familier som forstår hva du går gjennom og kan låne deg en hånd eller følelse av familiær nærhet når du trenger det. Bli kjent med andre lastebilsjåfører koner, slik at du kan gi gjensidig støtte for hverandre i tider med nød.
9

Få mest mulig ut av tiden du og din mann har sammen med dusjing ham med kjærlighet når han er hjemme. Den tiden han tilbringer borte bør gjøre det mye vanskeligere for deg å ta hverandre for gitt.

Mor og barn

· Vitenskap Aktiviteter for klassifisering av Animals
· Hvilke menneskelige aktiviteter Lag metan og karbondioksid? 
· Bedrager for Jimmy Neutron: Attack of the Twonkies
· Slik formaterer datoer og klokkeslett Med Iostream
· 10 tips om å få barnet forvaring for en Father
· Typer av firehjulinger for Kids
· Slik holder de Weeds ut av Min Lava Rocks
· Boot Camps for Kids i Michigan
· Hva er årsaken til Aspen Leaves å dø før Fall? 
· 6 ting du må vite før du kjøper din neste par Ice Hockey Skates