Tile & Grout Home Care Steam Sanitizer

Ceramic og steinfliser skape attraktive overflater for baderom, kjøkken, foajeer og andre områder i hjemmet. Selv om disse materialene er holdbare og enkle å rengjøre, de krever spesiell omsorg for å fjerne mugg og jordslag. Steam sanitizers gjøre denne jobben enklere for huseiere med enkle å bruke enheter som kan brukes på gulv og vegger. En rekke forskjellige merker av damp rensemidler er tilgjengelig for hjemmebruk vare på fliser og fugemasse overflater. Har Spark dette en ide?
desinfiserende Tile Overflater

Den viktigste fordelen med damp rensemidler er deres evne til å gi overopphetet damp direkte til overflater for å drepe bakterier, mugg sporer og virus. Hjemmetjenesten damp rengjøringsmidler kan brukes på både gulv og vegger, med en rekke vedlegg tilgjengelig for å rense vanskelige å nå områder av bad eller kjøkken. Steam desinfiserende fliser og fugemasse overflater unngår også bruk av sterke kjemikalier som forårsaker hud-og luftveisproblemer hos personer med kjemisk overfølsomhet. Hjem damp rensemidler kan brukes med damp alene å rengjøre og desinfisere fliser og fugemasse i områder der vann og fuktighet skaper et perfekt miljø for mugg og jordslag vekst.
Hvordan Hjem damp Sanitizers Arbeid
< br>

Hjem desinfiserende med damprenser er gjort med bruk av vann som varmes opp til en temperatur over 212 grader Fahrenheit, noe som medførte at vann går over til damp. Denne damp sprøytes på flisen og fugemasse flater, drepe bakterier og virus, så vel som mugg og sopp, sporer. Dampen kjøles raskt og tørker, forlater overflaten ren og hygienisk.
Steam Rengjøring fliser og fugemasse

Effektiv damp desinfiserende for fliser og fugemasse overflater på kjøkken , bad og andre områder for å fjerne mugg og jordslag krever at dampen dekke flatene jevnt og på ønsket temperatur. Dampen fjerner smuss og bakterier på glatte fliser overflater samt de mer porøse fuger mellom flisene der mold og mugg sporer klamrer seg og vokse. Ved hjelp av damp for å rense fugemasse unngår bruk av sterke kjemikalier som trenge inn og degradere fuging materiale og etterlater ikke kjemikalierester på overflater for å tiltrekke seg og holde smuss og bakterier. Fugemasse bør vaskes før bruk av damp rensemiddel for å løsne smuss og bakterier for best resultat, ifølge nordamerikanske Tile Rengjøring Organization nettside.
Desinfiseringskjemikalier For Steam Sanitizing
< p> Selv om flere kjemikalier er ikke nødvendig for damp rensemidler, kan enkelte huseiere ønsker ekstra desinfiserende egenskaper i spesielle situasjoner, for eksempel når forkjølelse, influensa eller andre sykdommer blir gått fra person til person, eller når familiemedlemmer lider av immunforsvaret problemer. Klor og kvartære ammonium forbindelser er de mest effektive rensemidler, ifølge professor Julie Hage-Robinson på North Dakota State University nettsted.

Mor og barn

· Anbefalt lengde av tid til Breastfeed
· Tile & Grout Home Care Steam Sanitizer
· Hvordan håndtere et barn som ikke vil holde hendene for å Himself
· Hvor Ikke for å forsterke negativ atferd Med Kids
· Hvordan sette en barnehage Room Into Centers
· Foreldre og barn om Field Trips
· Viktige Barrierer til cloud Adoption
· Hvordan holde mine Bangs ut av ansiktet mitt uten å bruke Hairspray
· Gullkalven Crafts
· Hvordan forberede en New Oak Hardwood Stair Tread