Hvordan ta vare på loggene som har en muggen lukt i en Log Home

A muggen lukt i huset nesten alltid indikerer mold. Mold vokser overalt hvor det er en fukt kilde, mangel på sollys og noen kilde til livsopphold. Hvis du har en tømmerhytte, kan mugg vokse rett på loggene selv og føre til en ubehagelig lukt inne. Hvis du har en muggen lukt i huset, behandle eventuelle berørte logger umiddelbart til både bli kvitt lukten og for å hindre forverring eller råtnende av tre. Har Spark dette en ide?
hva du trenger
Flytende oppvaskmiddel
Scrub pensel
tørr fille
Oksygen blekemiddel
Gummi hansker
Hvit eddik
Fans
Show Flere Instruksjoner
en

Se etter vannlekkasjer i de områdene som lukter det verste. Mustiness er sannsynligvis forårsaket av de berørte loggene blir stadig våt. Lekkasjen skal være lokalisert og reparert før lukt i seg selv kan håndteres effektivt.
2

Skrubb de berørte stokker med en løsning av varmt vann og noen dråper flytende oppvaskmiddel. Den oppvaskmiddel er et mildt vaskemiddel og avfettingsmiddel som bidrar til å fjerne muggsporer fra stokkens overflate uten å skade treverket. Bruk en skrubb børste til å fjerne mugg mer effektivt. Tørk stokkene med en fille når du er ferdig.
3

Påfør oksygen blekemiddel til loggene dersom mold flekker forbli. Oksygen blekemiddel fungerer godt med tre og vil drepe og fjerne mugg også. Følg alle instruksjonene på beholderen for sikkerhets skyld. Bruk gummihansker også, siden blekemiddel er etsende, men oksygen blekemiddel er ikke giftig måten klor er.
4

Spray området med hvit eddik for å ytterligere fjerne muggen lukt. Hvit eddik fjerner naturlig lukt, og dets egen lukt forsvinner av seg selv i løpet av få minutter. Eddik er også en mold-drapet agent, og det vil ikke skade loggene av hytta.
5

Åpne vinduer og bruke vifter for å ventilere hytta. Dette fjerner muggen lukt raskere.

Mor og barn

· Slik Plan for Day Camp
· Hvordan du skal tolke Infant Movements
· Hvordan lage boble Costumes
· Hvordan være en mindre pågående Mom
· Hvordan lage Button Hair Bands
· Hvordan Vask Zinc Oxide Bleie Cream Out of Clothes
· Hvorfor får jeg en DNS-feil når du har tilgang Gmail? 
· Skattemessige konsekvenser med å gi deg Grønne Cards
· Hvordan håndterer dere Ulykkelige barn i en barnehage? 
· Telefon-og Tablet Apps for sommeren Fun