Jobber som involverer Arbeide med Misbrukt Children

Jobs som innebærer å jobbe med misbrukte barn kan være veldig følelsesmessig utfordrende og krever mye tålmodighet og engasjement. De som vurderer disse karrierer bør være forberedt på å bli følelsesmessig investert i sine saker og være konstant følsomme for den emosjonelle og psykologiske velvære av barna de arbeider med. Jobber som arbeider med misbrukte barn er tilgjengelig i mange ulike felt, og kan være svært givende til rett person. Police Officer

Selv om ikke alle politifolk får jobbe med saker som involverer misbrukte barn, disse sakene kommer opp. Politifolk og etterforskere kan arbeide på tilfeller av vold, overgrep mot barn og andre forbrytelser mot barn. Ofte arbeider med sosialarbeidere, vurdere de barna og sikre at de får den støtte og beskyttelse de trenger.
Psykolog

En psykolog jobb innebærer en-til-en interaksjon med barna samt pågående forskning og studier på feltet. Deres rolle er å hjelpe barn å overvinne den psykologiske traumer av overgrep de har lidd, og gi dem de nødvendige verktøy for å fungere normalt i samfunnet. Barnepsykologer kan også arbeide i rettssystemet, og hjelper vurdere barnefordelingssaker og undersøkelser som involverer overgrep mot barn.

Rådgiver

Rådgivere arbeider ofte med misbrukte barn, gir en rekke rehabiliterings-og støttetjenester. Skolens rådgivere kan jobbe med mobbet barn eller de som kommer fra familier der de ble misbrukt eller mishandlet. Deres rolle er å vurdere barna og bidra til å håndtere problemer som kan hindre deres faglige og personlige utvikling. I mange tilfeller school rådgivere arbeider sammen med skolen psykologer, leger og sosialarbeidere for å planlegge et kurs av handlingen som vil sikre en student suksess.
Recreational Terapeut

Recreational terapeuter gi behandlingstilbud og bruker en rekke teknikker som kunst og håndverk, spill, dans og bevegelse, drama, musikk og sport. Ofte arbeider sammen med psykologer og sosialarbeidere, utvikler de individualiserte programmer som hjelper misbrukte barn avtale med følelsesmessige traumer de har lidd, og hjelpe dem med å gjenoppbygge sin tillit. Bruken av musikk og kunst terapi har blitt mer vanlig de siste årene som mer forskning har blitt utført gjort på de positive effektene av å bruke musikk og kunst som uttak for pasienter traumatiserte av misbruk.

Mor og barn

· Sommerferie for 15-åringer i New York
· Klasserom Dør dekorere Ideas
· Edmonton Oilers: IXS 
· Ting som skader et barns Self-Esteem
· Hvordan måle ermer i Girls
· Hvordan komme inn en Morning Routine
· Hva er inkludert i skrive et forslag for en barnehage? 
· Pilgrim Hat Art Project for Pre-K
· Aktiviteter å undervise Bibliotek Skills
· Hvordan overvåke et VeriFone PIN Number