Hva er en irsk Wake Funeral?

Funeral skikker varierer i henhold til de religiøse preferanser og kulturelle praksiser av de avdøde og familie medlemmer. Blant tradisjonelle irske katolikker, forut for en irsk kjølvannet begravelsen og varer til kroppen er tatt til begravelsen. Tradisjonen går tilbake hundrevis av år, og fortsetter å bli praktisert i dag i enkelte deler av bygde-Irland. Ritualet er en måte for de sørgende til å si farvel til den avdøde før begravelsen. Klargjøre Body

tradisjonell irsk kjølvannet skjer hjemme hos den avdøde eller et nært familiemedlem. Kvinnene i familien eller nabolaget nøye vaske og forberede kroppen for visning, dressing de døde i passende klær og legge kroppen på en seng, bord eller en annen solid fred av møbler. De plasserer et krusifiks på brystet eller hodet og brette rosenkrans i hendene på de døde før arrangere visningsområdet og lystenning.
Remembering the Dead

sorg begynner med gråt og keening av den sørgende familie og noen nære venner, uttrykker sin dypeste beklager på avgang av den elskede. Dette kan vare i flere timer før resten av de sørgende kommer til å vise og samhandle med kroppen. Familie og venner har mulighet til å se, berøre og snakke med kroppen under kjølvannet. Familiemedlemmer og nære venner er fortsatt med kroppen under hele kjølvannet. Noen mener denne tradisjonen oppsto for å hindre begravelsen av en levende person. De tilstedeværende feire livet til den avdøde og dele favoritt historier og hendelser om ham. Sørgende trøst familien og tilbyr bønner for de døde.
Omsorg for de sørgende

Mat og drikke tjener en viktig funksjon i en irsk kjølvannet. De sørgende trenger å holde opp sin styrke for hva som kan være mer enn en sorgens dag. Sørgende gjør toasts til den avdøde, husker de beste hendelsene i livet hennes, som de trøste familien. Sørgende kan dele snus og tobakk under kjølvannet. Mannlige venner ofte avlaste familiemedlemmer ved å se over den døde, slik at familien kan sove.
Avslutte Watch

Praying med en rosenkrans signaliserer slutten av arrangementet. Et familiemedlem eller samfunnsleder begynner ved å resitere åpningen bønner rosenkransen, og deretter andre sørgende bli med til alle bønnene er fullført. Lederen av bønnene kan omfatte en spesiell rosenkrans for de døde eller andre spesielle bønner før de sørgende bryte opp og setter kursen hjemover. De kommer tilbake i morgen for å følge skrotten til kirken eller kirkegården. Når kroppen er senket ned i bakken, sørgende gå tilbake til å dele mer mat og drikke med familiemedlemmer.

Mor og barn

· Hvordan å lære barna om hjelp Trygge Hender & Feet
· Tenåringer lever med Epilepsy
· Hva er noen kunst og håndverk Kids kan gjøre? 
· Barnas aktiviteter i stille tid i klasse School
· Barneklubb Ting å gjøre i Springfield, MA
· Utviklingsmessig passende Literacy Aktiviteter for Preschool
· Læringsstiler i Toddlers
· Hva slags Suit er passende for en ulovelig Soiree? 
· Hvordan håndtere Separasjon fra din Husband
· Meditasjon For Parents