Dyr er bra for folks helse?

Whether din beste venn er en trofast hund, en katt med en holdning eller en fisk som tilbringer mer tid stirrer på deg enn du gjør på ham, vet du kjæledyret ditt har underholdningsverdi. Kjæledyret ditt også kan gi deg helsemessige fordeler du kanskje ikke har vurdert. Fitness

Hundeeiere er tilbøyelig til å holde fysisk form som de tar sine kjæledyr for turer og delta i høy energi spilletid som er nødvendig for å hjelpe deres hjørnetann pals arbeide av overflødig energi. Ridning og omsorg tar et nivå av fysisk form enn bare kan oppnås gjennom regelmessig mosjon. Selv små kjæledyr eiere vil expend kalorier i vanlig omsorg og samhandling med sine kaniner, ørkenrotte, øgler og ildere.
Fysisk

Nyere studier har vist at barn som vokser opp rundt dyr er mindre sannsynlighet for å utvikle allergi mot kjæledyr. Barn er ikke de eneste menneskene å dra nytte av kjæledyr. Voksne med kjæledyr har en tendens til å være mindre sannsynlig at lider et hjerteinfarkt hvis de har kjæledyr pal ved sin side. Tjeneste dyr, som hunder trent til å oppdage hypoglykemiske episoder hos diabetespasienter og beslag hos personer som lider av epilepsi kan gi hjelp som kan redde liv og hindre varig skade.
Emosjonell
< br>

Husdyr gi eldre og deprimert en grunn til å fortsette med en daglig rutine. De har også en beroligende effekt på mennesker og bidra til å senke blodtrykket. Dyr også gi sårt tiltrengt sosialisering og gi emosjonell støtte til eierne i tider med nød. Klining et dyr er beroligende som ser roen av fisk i et akvarium. Folk blir investert i trivsel for sine kjæledyr, og dette gir en følelse av formål.
Ulemper

Pet eierskap er ikke for alle. Hvis du føler belemrer med et kjæledyr du ikke liker, kan du ikke dra nytte av forholdet. Faktisk kan uønskede dyr øker stressnivået og skape negative følelser som kan manifestere i fysisk sykdom. Før du bestemmer deg for å gave et kjæledyr til en kjær, sørge for at personen er åpen for omsorg for et kjæledyr, og vil finne familien tillegg en lykkelig.

Mor og barn

· Hvordan finne en sommerleir for barn med Down Syndrome
· Sy Ideer for utsmykking Klut Diapers
· Fun Math Games for Preschoolers
· Anger Management Strategier for Kids
· Zookeeper Aktiviteter for Preschool
· Aktiviteter for små barn Angående Konflikt Resolution
· Hvorfor Foreldre ikke godkjenner Dating
· Sosiale aktiviteter å gjøre med små Children
· Advantage of Marriage filing separat & Alimony
· Sitteplasser ordninger for å holde barna Focused