Kvaliteter av en god Volunteer

People i alle aldre og raser kan tjene som frivillige. Familier kan frivillig sammen som can klasser eller andre grupper. Frivillige jobber i ulike organisasjoner uten lønn. De vanligvis følge de samme retningslinjene som ansatte. Den gjennomsnittlige frivillig gir omtrent fire timer av gangen hennes ukentlig hvert år. Frivillighet forbedrer livet ditt og andres liv. Du kan møte nye mennesker, utforske forskjellige steder og ideer utenfor din karriere eller familieliv og gjøre en positiv forskjell i verden. Folk ferdigheter

Frivillige generelt samarbeide med andre enten som en del av et team fullføre et prosjekt eller direkte omsorg for en annen person, pasienter i sykehjem eller veilede barn gjennom en organisasjon som Big Brothers, Big Sisters . Frivillige bør være generelt glad og fengende, lett å jobbe med og har en gjennomgående positiv holdning, selv om ting ikke er tilfredsstillende i sitt eget liv.
Organisatoriske ferdigheter

Noen frivillige organisere hendelser eller grupper av mennesker til å jobbe med ulike prosjekter. Uten deres organisatoriske ferdigheter, kan disse prosjektene ikke skje. For eksempel, hvis du er foreldremøter Association president for skolen din, vil du være ansvarlig for å organisere de enkelte komiteer på skolen din. Du kan ikke være direkte involvert i hver fundraiser eller aktivitet, men du vil gjøre en god del av delegering, organisering, strukturering og liaison arbeid. Å være velorganisert gjør frivillig arbeid mindre stressende og gir deg muligheten til å gi tilbake til samfunnet på den måten du hadde tenkt.

Tid ledelse

Frivillige må være villig til å forplikte seg til et visst antall timer hver uke eller måned, avhengig av situasjonen. De må være villige til å ta initiativ til å løse problemet, arbeide på egen hånd eller med en gruppe samt lære og prøve nye ting. Frivillige må kanskje gå gjennom testing eller opplæring før de begynner. De beste frivillige gjør det de sier de skal gjøre og møt opp når de sier de kommer til å være der med mindre det finnes situasjoner utenfor deres kontroll.
Forholdet ferdigheter

Gode frivillige se det gode i andre, enten det er de menneskene de jobber med eller folket de betjener. Disse frivillige generelt går utover det de blir bedt om å gjøre fordi de ønsker å bli kjent med folk de serverer. De går utover overflaten relasjoner ved å huske navn, informasjon og historier fortalt til dem. Frivillige som er sunt og velbalansert vil bringe den følelsen til miljøet, og menneskene de hjelper vil være direkte og indirekte berørt.

Mor og barn

· Hvordan lage en boksesekk for Kids
· Hvordan lage en Fun Kids 'Trekk Toy
· Babyen Room Crafts
· Verktøy Folie Art Projects
· Å snakke med barna om Kissing
· Hvordan snakke med barnet ditt er Coach
· Bevegelse Games for Preschool
· Innendørs Lekeplasser i New Hampshire
· Hvordan søke kopipapir til et lerret With No Wrinkles
· The Impact of Negative Opptjent Earnings