Hvordan Minimer Porer Bruke Ice

Healthy er klart utseende hud idealisert av både kvinner og menn som et tegn på god hudpleie og skjønnhet. Porene i huden er naturlig og nødvendig for å holde huden hydrert. Selv om din hudtype i stor grad bestemmer størrelsen på porene, kan porene øke i størrelse med aldring og solskader. Dette kan føre til fet hud og kviser. I tillegg til å rengjøre porene og en daglig diett for hudpleie, kan du være i stand til å minimere porene med bruk av is. Har Spark dette en ide?
hva du trenger
Skin cleanser
Vann
vaskeklut
Isbiter
Moisturizer
Vis flere instruksjoner
en

Wash huden daglig med en mild rensemelk. Velg et rengjøringsmiddel som passer din hudtype, som huden kan være naturlig olje, tørr eller et sted i mellom. Fukt huden og forsiktig massasje rengjøringsmiddel inn i huden i en sirkulær bevegelse. Skyll med varmt vann og avslutt med kaldt vann skyll å unngå rødhet i huden eller betennelse.
2

Bruk is til midlertidig minimere størrelsen på porene. Ice fungerer som en kjølende agent som reduserer betennelse i huden ved å hemme blodgjennomstrømningen og avtagende oljeproduksjon.
3

Wrap is i en vaskeklut som er laget av bomull eller ikke-irriterende materiale. Bruk to til tre små isbiter, pakk dem inn i stoff, og gjelder for ansikts porene med lett press. Bruk på ett område av ansiktet i ca 30 sekunder til ett minutt.
4

Unngå å bruke is som er tatt direkte fra minusgrader. Dette kan brenne huden eller ytterligere irritere ansiktet, hud forårsaker rødhet og betennelse. Bruk kluter og mindre stykker av is som kontur til ansiktet lettere å hindre at dette skjer. Følg opp med en mild fuktighetskrem for å unngå å tørke ut huden.

stil

· Gjør Cap Erme Look Good on brede skuldre? 
· Hva går bedre med en Tux:? En Bow Tie eller en vanlig Tie 
· Min ATV Eksos Er komme Red
· Hvordan du rengjør innleggssåler av Shoes
· Hvilke Boots Are for en Little Black Dress? 
· Topper som går med en Black Mini & Over-the-Knee Boots
· Påfør Du trenger Single øyenvippe Under vippene eller på toppen? 
· Attributter av Standardverdi Rails
· The Best Body Typer for høy Over-the-Jean Boots
· Hvordan få Tattoo stensiler å holde seg til Skin