Hvordan lage et soverom Feel Spa-Like

Create en innbydende fristed hvor du kan slappe av og unnslippe påkjenningene i hverdagen. Gjør over soverommet ditt kan gi deg det rolig spa-lignende sted hvor du kan slappe av og sove. Fylle rommet med fredelige synsinntrykk, lyder og farger, og dekke sengen med myke, kvalitet sengetøy. Velg en farge og dekor tema, og legge til spa-elementer, for eksempel stearinlys, lav belysning og luksuriøse tekstiler. Har Spark dette en ide?
Instruksjoner
en

Male veggene en nøytral og beroligende farge, for eksempel lys brun, blå himmel eller gress grønt for å skape en beroligende spa atmosfære. Male trim, dører og listverk en skarp hvit å utfylle de nøytrale vegger. Unngå lyse og stimulerende farger som rødt, oransje eller gul.
2

Velg møbler i en nyanse av hvit eller naturlig tre, med enkle, rene linjer. Unngå sterke farger eller altfor detaljert stykker. Kjøp en god madrass for sengen for å sikre en god natts søvn. Utpeke ett hjørne av rommet, helst i nærheten av et vindu, for å være en meditasjon eller lesing området. Sett en stor polstret stol i stedet, sammen med et lite bord og en tabletop fontenen, og en vegg-attached leselys.
3

Velg sengetøy i en farge, enten en klassisk hvitt eller i farger som går med veggene. Velg høy thread-count ark, sammen med et sengeteppe og en rekke små, komfortable puter, for å skape en myk havn for søvn. Henge lange, tynne gardiner på vinduene, og plassere et lite teppe ved siden av sengen for å fullføre utseendet.
4

Opt for en minimalistisk tilnærming i forhold til lagring og organisering. Installer en høy hylle langs den ene veggen for lagring, og fyll den med nøytral-farget stoff binger til å lagre bøker og andre elementer. Unngå overfylling hyllene, og bruke tid hver dag retting elementene på sokkelen for å holde utseendet organisert.
5

Installer en takvifte med lys i spa soverommet for å lage en mild bris når du vil ha en. Har overhead lys installert med en dimmebryter slik at belysningen kan justeres etter behov. Plasser duftende stearinlys rundt i rommet for lav belysning og en beroligende aroma.
6

Fullfør spa soverommet forvandling ved henging innrammede bilder av avslappende landskap, bilder av kjære og små speil. Velg rammer i hvit eller brun, avhengig av fargen på møblene. Unngå forseggjort og opptatt veggen kunst. Avstå fra overfylling veggene med elementer, som vil skape en rotete utseende i rommet.

stil

· Hvilken stil Shoe Minimerer store føtter? 
· Hva er etter-Fem antrekk? 
· Hvordan hjelpe håret ditt lukter godt fra Hair Dye
· Hjemmelaget Olje-Drum Cooker Plans
· Hvordan lage Feet glatt med Vaseline
· Hvordan Sett 2016 Battery for en Timex Ironman
· Hvordan lage en Miniature Oil Rig
· Hvilke Boots Are for en Little Black Dress? 
· Easy 50-årene frisyrer for kort Hair
· Hva er SOAP API?