Hvordan Lysere Mine Toes

A få områder på huden er underlagt friksjon slik som tær, knær, albuer og underarmer. Sko og sokker rubbing mot føttene føre til misfarging i noen mennesker. Lightening tærne er en måte å gjenopprette en jevn hudtone. Det er blekemidler på markedet, men hjemme rettsmidler også fungere. Finne en løsning på problemet ditt tar prøving og feiling. For å spare penger, kan det være en god idé å starte med de mindre kostbare behandlinger. Har Spark dette en ide?
hva du trenger
Cotton baller
hydrogenperoksid
Lemo juice
OTC shin blekemidler eller hud whiteners
Vis flere instruksjoner
1

Hell en liberal mengde hydrogen peroxide på en bomullsdott. Gni bomullsdott over misfargede tærne. Tillat det hydrogenperoxyd-tørke. Hydrogenperoksid er et blekemiddel finnes i mange tenner Whitening og hud-Whitening produkter. Påfør hydrogen peroxide hver dag til du begynner å se en forbedring.
2

Hell rikelig med sitronsaft på en bomullsdott. Påfør sitronsaft til tærne og la det tørke. Gjør dette hver dag for å se en lysning av huden.
3

Bruk en over-the-counter hud-bleking eller whitening produkt kjøpt på en lokal eller nettbutikk. Se etter et produkt som inneholder to prosent hydrokinon. The Mayo Clinic antyder også sjekke etiketten for glykolsyre og Kojic syre. Bruk produktet som anvist. Påfør lotion eller krem ​​til de berørte områdene en gang eller to ganger om dagen, i de fleste tilfeller.
4

Se en lege. Misfargede tærne kan indikere et helseproblem, spesielt hvis de misfargede tærne kommer med andre symptomer. Noen medikamenter kan også føre til hud misfarging. En lege kan forskrive en hud blekemiddel hvis tærne ikke svare på hjem rettsmidler eller OTC produkter.

stil

· Hvordan lage en GChat Room
· Hvordan holde Natural Hair Fra Shrinking Så Much
· Hvordan få en Facial Glow
· Hva bør kvinner i 40-årene Wear som er moderne? 
· Drakter å bære med Mules
· Kool-Aid og en Clear Developer Dye Hair
· Hva er Bandeau Badetøy? 
· Hvordan å rydde og gjøre Diamond Rings Sparkle
· Mote Regler for Tights med sko og Dresses
· Reparasjon Metoder for Vintage Chenille