Glykolsyre for rengjøring Copper

Copper, en "myk" metall, utvikler en naturlig patina rik, eller alderen tekstur, over tid. De som heller vil holde kobber skinnende imidlertid slå til en rekke rensemetoder. Naturmidler som stålull, eddik og sitronsaft bidra til å holde kobber produkter skinnende. For en mer industriell styrke polering løsning, glykolsyre skjærer gjennom blå-grønne irr og kobber anløpe. Har Spark dette en ide?
Basics

Glykolsyre - også kjent kjemisk som HOCH2COOH, eller hydroksyeddiksyre syre - fungerer som en organisk intermedium, emulgator og penetrant. Disse fargeløse, lite lukt, gjennomskinnelig stoff - det enkleste medlem av familien hydroksykarboksylsyre - har en molekylvekt på 76,05 og et smeltepunkt på 80 ° C, eller omtrent 176 grader Fahrenheit. Denne felles kobber renere oppløses i vann, eddiksyre, metanol, etanol og eter, men ikke i hydrokarbonløsemidler.
Effekt av kobber

sure egenskapene til glykolsyre tillate stoffet til chelatere, lyse, rene og ferdig kobber overflater. Glykolsyre renser og avfetter metaller som kobber og aluminium mens dens elektrolytter bidra til å skape en skinnende, polert overflate. Denne typen renere kutt gjennom felles kobber oppbygging som karbonat, oksid og kasein skalaer. Glykolsyre blander trygt med andre kobber rengjøring elementer som korrosjonhemmere, tensider, andre sure rengjøringsmidler og vann.
Fordeler

Glykolsyre er bare mildt etsende og har en lav toksisitet nivå, noe som gjør det trygt å bruke på kobber i løpet av årene. Saltene som er resultatet av skylling oppbygging fra kobber med glykolsyre er vannløselige, lett vasket bort fra overflaten av metallet. Dette stoffet er biologisk nedbrytbart, faktisk, har det en syv-dagers biodegradablility verdi av 89,6 prosent, noe som gjør det til en ganske miljøvennlig kobber renere. Glykolsyre er nesten klorfritt og inneholder en ubetydelig mengde av flyktige organiske forbindelser.
Andre bruksområder

Glykolsyre bruk er ikke begrenset til kobber. I kosmetikk industrien, gir dette stoffet i seg selv til anti-akne ansikt vasker, kjemisk peeling og balsam, på grunn av rengjøring sin, mykgjørende og emulgerende egenskaper. Sine mange industrielle bruksområder er lim, nedbrytbare polymerer, galvanisering tilsetningsstoffer, plantevernmidler og vaskemidler. Glykolsyre fungerer også som en farging tilsetningsstoff, fotografisk film Wetting agent og batteri elektrolytt additiv.

stil

· Mote i din 40s
· Hvordan lage Clarifying Shampoo som vil bli kvitt Semi-Permanent Hair Color
· Hvordan til kant Høye Ceilings
· Slik fjerner Scorch Fra Polyester og Rayon Fabric
· Hvis My House Har Old Flat Ceiling Med Square Design i det, hva kan jeg gjøre f…
· Når Bruker du en krem ​​Suit? 
· Hvordan Cover kråketær Med Makeup
· Slik bruker du en Vaskemaskin Når lagrene er Gone
· Hvordan få hårfarge ut av en semsket Couch
· Hvordan lage Face Cream med agurker, egg og ris Vinegar