Buddhistiske Tattoo Ideas

Tattoos uttrykke til verden din tro og følelser. Hvis du er en buddhist, velger en tatovering som forklarer din religion visuelt. Et bilde av en buddha ville være den mest åpenbare, men hvis du vil ha noe mer uvanlig og personlig, vurdere lotus, den gylne fisker, ofringene og hjort som mulig buddhistiske tatovering ideer. Lotus
Velg en lotus tatovering som åpner for solen.

En av de åtte lykkebringende symboler av buddhisme, er lotusen en idé for en buddhistisk tatovering. Ifølge "Handbook of tibetansk buddhistiske symboler," de åtte lykkebringende symboler er de mest kjente av buddhisme og var opprinnelig tilbud til en indisk konge. Den lotus representerer blomstrende av rene aktiviteter, og Buddha og andre guder blir ofte sett sittende eller stående på en lotus. Velg en lotus med fire, åtte, 16, 42 eller 64 kronblad, som tilsvarer de chakraene i buddhismen. Rosa lotuses bør ha åtte eller 16 kronblad, mens en gul lotus kalles den gylne lotus, eller Padma.
The Golden Fishes
Den gylne fisker representere det mannlige og kvinnelige.

Den gylne fiskene er også en av de åtte lykkebringende symboler av buddhisme, og er vanligvis avbildet som to fisk i en sirkel med nesen rørende. Deres opprinnelse er fra de to største elvene i India, Ganges og Yamuna. I buddhismen, de gylne fiskene representerer lykke og overflod, og de er vanligvis funnet som et par. For en tatovering, design to karpefisk helt symmetrisk med nesen rørende. Bruk gul eller gull for tatovering og skildre fisken med grasiøs haler og svømmeføtter.

Frukt Tilbudene
Frukt tilbudene er ofte plassert i buddhistiske templer.

Design en buddhistisk tatovering med en utsmykket bolle med tre moden frukt, for eksempel mango eller fersken. I buddhismen, ofringene representerer smak i de fem attributtene av sensorisk nytelse. Tre frukter er også de tre juveler buddhisme, som er Buddha, dharma og Sangha, og de er fortid, nåtid og fremtid. Som symboler, ofringene referere til den kreative juice og kunstnerisk inspirasjon, spesielt i dans og musikk.
Deer
I buddhismen representerer en sittende hjort meditasjon.

I buddhismen, hjort representerer forsakelse, fordi de ikke sove på samme sted på påfølgende netter. De er symboler på naturlige harmoni og renhet, og hjort er ofte trukket som par. For en tatovering, designe en hjort med horn, som er et symbol på lang levetid. En mannlig og kvinnelig hjort sammen symboliserer lykke og troskap.

stil

· Hvordan ha en Teenage Spa Day på Home
· Hva som utgjør ekte Navajo smykker? 
· Hvordan å massere føttene mens Pregnant
· Hvordan lage Feet glatt med Vaseline
· Hva slags klær Vil du ha om du skulle til Tropical Rainforest? 
· Er 
· Hvordan ta vare på Eye bags som Teen
· Hvordan fremheve håret med en lue og deretter lowlight den med en Cap
· Top Loading Infusion Vaske Machines
· Calvin Klein innvirkning på Fashion