Hvordan få familien involvert i å ta vare på en Bird

Interaction er en viktig del av sosialisering en fugl. Hvis ulike medlemmer av familien din ikke håndterer din fuglen regelmessig, kan han bli aggressiv, territorial eller antisosial. Å få hele husholdningen involvert i den daglige omsorg som fuglen trenger tillater alle å danne personlige bånd med ham. Å ha hele familien involvert fremmer din bur fugl trivsel. Erfaring Nivå

Selv velmente nybegynnere kanskje ikke har den erfaringen som kreves for å utføre visse oppgaver, for eksempel å gi medisin. Sørg for at alle har den erfaring og modenhet nivå til riktig fullføre de oppgavene du har valgt for dem. Dele oppgaver knyttet til omsorg for familien fugl i vanskelighetsgrader, deretter tildele hver oppgave til et familiemedlem egnet til å gi omsorg. For eksempel kan små barn være klarert for å fylle vannflasker eller holde matskål ren, men bør nok ikke bli belastet med desinfisering av bur eller håndtering av fugl uten tilsyn.
Lag en tidsplan

Opptatt familier har mange aktiviteter som skjer i løpet av dagen. Hvis du vil at hele familien å være involvert i omsorg for fuglen, lage en plan som skisserer nettopp som trenger å gjøre det for fuglen hver dag. Prøv å la familiemedlemmer plukke sine favoritt fugl-omsorgsoppgaver eller bytte ut mindre enn morsomme oppgaver, som bur rengjøring, for å sørge for at alle får tilbringe hyggelig tid med fuglen og ingen føles som han er på permanent akterdekk patrulje .
Lag en sjekkliste

Å ha flere folk omsorg for en fugl betyr at du ikke kan vite sikkert om hver oppgave blir gjort med mindre du personlig overvåke omsorg . Lag en sjekkliste som alle kan sjekke ut hva de har gjort hver dag. Det er en god idé for en voksen å sjekke på slutten av dagen, og sørge for at alle dine fuglens behov er oppfylt.
Ansvar

På slutten av dag, er den voksne primære vaktmester ansvarlig for omsorg for en fugl. Å få hele familien involvert i omsorgen av fuglen kan lære ansvar og mulig for alle å nyte eierskap, men du må sørge for at det ikke resulterer i at fuglen blir skadet av esel barn eller utilsiktet neglisjert av travle eller uinteressert medlemmer av husstanden. Overvåke små barn og uerfarne fugl eiere når de håndterer fugl og utføre mer kompliserte oppgaver for å unngå mulige ulykker eller skader.

stil

· Betyr Endre stil på klær Endre hvordan folk oppfatter deg? 
· Hvorfor En Shoe Bruk annerledes enn de andre? 
· Buddhistiske Tattoo Ideas
· Hvordan lage en Cinema Room
· Hvordan Lysere Spytt Flekker på Dog Hair
· Den beste sko å bære med en kveld Tuxedo for Women
· Hvor å Endre dusj Spindles
· Hvordan skjule en kvise Really Well
· Kan du bruke hvit Cedar for en Sauna? 
· Kan man ha svart med mønster til en svært uformell Wedding?