Hvordan Layer en T-skjorte Dress for Winter og Fall

Just fordi været er i endring og det er en dram i luften betyr ikke at du må pakke bort den søte T-skjorte kjole. Du kan holde rockin 'stilen året bare ved å legge ekstra lag. En t-skjorte kjole smigrer de fleste tall og er så komfortabel at du nå etter det igjen og igjen. Det beste valget for året slitasje er montert men ikke stramt på toppen, med et skjørt som slutter over kneet eller forsiktig fakler til over den bredeste delen av leggen din. T-skjorter
p Hvis en T-skjorte er bra, kan to være bedre. Legg til et ekstra lag med varme og stil med en annen tee. Hvis kjolen har korte ermer, ta det over en tettsittende, langermet tee i en kontrastfarge for en to-tone utseende. Opp en langermet T-skjorte kjole med en kortermet tee, og legge et belte for å definere midjen, for utseendet på jobb, velger en kortermet tee minst seks inches lenger enn beltet og løsere enn kjolen , men ikke baggy eller slurvete. For den søteste utseende, kombinere farger som gjør det klart at du er lagdeling. Arbeid en effektfull combo som svart og en lys farge, eller holde ting subtil, men stilig ved å blande to nyanser av samme farge.
Jakker, vester og gensere

Det er en naturlig å skli på en topper over T-skjorte kjole til sal av chill. Hvis kjolen har lange ermer, velger en vest for varme og stil. For den beste se, holde seg borte fra store ski vester eller altfor atletisk stiler, og plukke en vest som følger figuren din uten å klamre seg. Hvis det er rett og slett kaldt ute, en jakke eller midje-lengde pels vil holde deg koselig. Strikke ull, fleece, tung bomull eller denim alle komplement T-skjorte materiale. Cardigan eller mannskap hals finnes andre alternativer. Hold hem nedenfor midjen din, men over kanten på kjolen. Holde stilen uformell, men moro, og velg en farge som setter av din hudfarge mens fremhever kjolen.

Leggings

Goose-Hardhet beina er ikke attraktiv, så når kaldt vær kommer, det er på tide å legge leggings under din T-skjorte kjole. Svart, ugjennomsiktig leggings jobbe med omtrent hvilken som helst farge kjole og er flatterende for de fleste figurer. Hvis du ønsker å hisse opp ting, gå med lyse leggings som kontrast med kjolen. Avslutt looken med tilfeldige støvler, ballett-stil sko, high-top tennies eller stilige leiligheter. La hælene i skapet, de er ikke hensiktsmessig med en T-skjorte kjole
Tilbehør

Hver antrekket trenger et tilbehør eller to for å fullføre utseendet.. Toppen din kjole med en fargerik skjerf sår rundt halsen og knyttede foran. Velg mellom dinglende øredobber, noen få stablet armbånd eller en dramatisk kjede, men ikke bære dem alle på en gang. Er T-skjorte kjoler casual, så ikke overbelaste utseende med smykker. Ringe oppmerksomhet til en trim midje med et bredt belte, eller fjerna fokus med et belte som forheng litt foran. Hold hendene lunt og varmt med strikk eller skinn hansker, og toppe det hele med en søt strikket lue.

stil

· Hva kan du bære under klærne, slik at du ikke kan se fett? 
· Hensiktsmessige måten å bruke et skjerf for Work
· Accessorizing med lag av Pearls
· Hva er forskjellene mellom de Leg Cuts på menn Jeans? 
· Hat Trender av Seventies
· Hvordan Style et Sequin Dress
· Hvordan lage Satin Roses for en Rice Toss
· Hvordan identifisere en knockoff LeCoultre Watch
· Hvordan unngå fet Fingers
· The Best flate sko for Blyant Skirts