hvilke typer møbler baser

Ulike typer møbler baser gi en bestemt form for støtte til stykket, og kan legge en unik design element. Noen brukte møbler baser er sokkel baser, T-ben, Drum baser, X-baser og søyle ben. Hver base møbler kommer i forskjellige former, størrelser og materialer, og kan brukes i et bredt spekter av applikasjoner fra kontormøbler til bolig

Sokkel Maser

En Sokkel base er en type plattform som brukes under møbler for støtte. Sokler blir ofte brukt som støtte for møbelsnekkerier, og kan ha utjevning føtter. For audio /visuelle møbelsnekkerier, er en sokkel som ofte brukes til å lagre og håndtere kabler og ledninger. Sokkel baser kan være glatt og moderne, med en enkel rettlinjet form, eller mer tradisjonell, med buede og støpte kanter.

T-ben Maser

En T-ben base er en type bordbein. T-ben er vanligvis brukt i kontormøbler søknader om konferanse, møte eller trening tabeller. T-ben for store konferansebord har vanligvis en bredere base for kabelføring, med en solid T-formede foten. T-ben for møte eller trening tabeller vanligvis har en 2-tommers diameter kolonne beinet med en T-formet fot. T-ben kan være laget av forskjellige materialer som rustfritt stål, børstet aluminium, støpejern eller pulver-belagt metall.

Drum Maser

En tromme base er en stor sylinder som kan brukes til å støtte en konferansebord, rundt møtebord eller halvøya øya arbeidsflate. Ved hjelp av store, tykke sylinderen baser kan lage en fet design uttalelse. Drum baser har romslig interiør som er ideelle for kabelføring, og kan komme med en valgfri hengslet-dekselet.

X-baser

En X-base er ofte brukt som møbler base for en runde eller firkantede kafébordet. Det kan være X-baser er billig og solid, noe som gjør dem ideelle for restauranter, hoteller, pauserom og møterom.

Kolonne Legs

En kolonne beinet er en enkel tabell etappe brukes til å støtte en tabell eller halvøy øy arbeidsflate. Når den brukes som en standard bordbein, er de vanligvis 2 inches til 3 inches i diameter og 28 inches høy. Når den brukes som en støtte for en halvøy øy arbeidsflate, kan de være 4 inches eller større i diameter. De vanligvis kommer med glir for utjevning og beskyttelse av harde gulv overflater.

sykdom

· hvordan du rengjør motorsykkel bag trunk liners
· hvordan du kjøper badetøy for gutter
· Kenmore ovnen feilsøkingsguiden
· hvordan å lage et hodegjerde til en twin bed
· den beste måten å billakkprodukter en gammel metal headboard
· hvordan å bygge en papp kommode
· naturlige oljer for å bli kvitt mygg
· anbefalt kokekar for keramiske komfyrtopper
· hvordan å vaske glassfiber
· hvordan å reparere vannstand på en skive