tankless vs vanlig

De fleste huseiere har hørt om fordelene med en tankless (eller on-demand) varmtvannsberederen-ved hjelp av high-powered brennere-bli mer effektiv og økonomisk i det lange løp enn en vanlig bagasje-tank-modellen, men hva er de reelle forskjellene ? mellom de to

Levetid

Først, tankless varmtvannsberedere har en lengre levetid. . Mens en vanlig varmtvannsbereder vil vare alt fra to til 10 år, er tankless varmtvannsberedere bygget for å vare i gjennomsnitt 20 år. Dette skyldes vanlig vann varmeovner samle inn mineral buildup over tid, noe som får dem til å bli mindre effektiv ved oppvarming av vann.

Energy Saving

Tankless varmtvannsberedere aldri gå tom for vann, skyldes oppvarming ved behov. Dette kan spare et gjennomsnitt på 30 prosent på strømregningen hver måned, ifølge thegoodhuman. com, fordi de ikke varme opp vann som du ikke bruker.

Størrelse

Tankless vannvarmere er mindre, noe som gjør dem lettere å installere. De lagrer også bare kaldt vann, slik at du aldri går tom for varmt vann som en vanlig varmtvannsbereder, men noen eiere hevder at det varme vannet kommer inkonsistent.

Ulemper

En stor ulempe med tankless ovner er at de er mer utsatt for kulde og frost, og det er fortsatt lettere å finne deler og teknikere til å jobbe på en vanlig varmtvannsbereder fordi færre personer er kjent med tankless modellene.

Kostnader

En annen ulempe ved tankless vannvarmere er deres prislapp, er tre ganger så dyrt som vanlig varmeovner. Skjønt, i motsetning til vanlige varmtvannsberedere, gjør tankless modellene ikke miste effektivitet over tid, så vil du sannsynligvis spare penger i det lange løp. Men ifølge consumerreports. org, kan det ta opptil 22 år å gå i null.

sykdom

· Hvordan får jeg en mugg lukt ut av et teppe?
· lærpleie tips
· scouring verktøy for granitt fliser
· hva er den beste måten å rengjøre et gammelt støpejern skillet?
· hva er største størrelse bedbug?
· hvordan å reparere riper i en glassfiber pistol sak
· hvordan du gjenoppretter en dresser
· hvordan å forkorte en chiffon kjole
· hvordan å forhandle en madrass pris
· bed madrass sammenligninger