hvordan størrelse en tankless varmtvannsbereder

Tankless varmtvannsberedere, også referert til som etterspørselen varmeovner, er forskjellig fra konvensjonelle varmtvannsberedere fordi de varme vann rett før det brukes i stedet for at det varme vannet sitter i tanken. Fordi det er ingen tank med vann å holde varmen, kan tankless varmtvannsberedere du spare penger på din strømregning. Det tankless varmeren bruker enten gass eller elektrisitet for å varme opp vannet når den passerer gjennom på vei til vasken, dusj eller vaskemaskin
en.
Bestemmer når husholdning bruker mest varmt vann.
To.
Finn ut hvilke apparater som trenger varmt vann løpet av denne tiden. Ikke glem å ta med oppvaskmaskin og vaskemaskin hvis de kjører på den tiden. For eksempel, for noen mennesker den travleste tiden kan være i morgen når en person er dusjing og en annen er barbering, men for andre kan det være på kvelden når både oppvaskmaskin og vaskemaskin kjører.
tre.
Legg til forbruk av de forskjellige apparater. Du kan finne flow rate på eiers manualer. For eksempel, hvis du hadde en oppvaskmaskin som brukte tre liter per minutt som kjører på samme tid som to kraner, hver med 0,75 liter per minutt, må du ha et tankless varmtvannsbereder kan produsere 4,5 liter per minutt i varmt vann.

Tips og advarsler


  Kapasiteten på tankless varmtvannsberedere er vanligvis begrenset til mellom to og fem liter. Hvis denne kapasiteten er for liten, bør du vurdere å enten installere lav-flow kraner og dusjhoder å redusere bruken, eller kjøpe en vanlig tank varmtvannsbereder.

sykdom

· om kvaliteten av rustfritt stål synker
· hvordan bli kvitt kaffen smak fra en reise krus
· hvordan du lagrer bokser
· hvor å fjerne flekker svi av lin
· hvordan man kan kjøpe en billig seng ramme
· hvordan komme wax off av et stearinlys stick holderen
· hvor å fastsette jakke glidelåser
· hvordan farge vinyl seter
· kjemikalier til rengjøring og deres bruk
· den beste puter for folk som sover på ryggen