hvordan du bruker de små biter av overs bad såpe

I det følgende vil jeg gi deg to metoder å bruke de små biter av bad såpe alltid igjen på slutten av linjen

Du trenger:.
Plast bærer kasse
. .


en.
Med denne første du enten må være en mann eller har en i huset. Hvis du er en singel kvinne og ikke bor sammen med din far eller bror eller har noen, da vil du trenge en mann. Du kan oppnå dette ved å gifte seg eller låne en mann fra en venn. Bare forklare til vennen din du ikke ønsker å beholde ham, bare ha ham komme over og barbere en gang om dagen. Din venn vil elske deg for det, bare for å få ham ut av huset vil være en stor lettelse for henne.
To.
Faktisk det er den første bruk for de små biter, får en barbering krus og pensel og legge alle brikkene i kruset, og bruker dem for barbering. Du virkelig kan spare mye penger på denne måten, og du finner bad såpe fungerer like bra om ikke bedre enn barbering såper.
Tre.
Den andre måten er å re -bruke dem. Hold en glasskrukke og samle dem i det. Du finner en stor dill pickle krukke fungerer bra. Når du har samlet en god mengde fyll glasset med 1 /3 så mye vann som du har såpe. Sett til side for et par dager og såpe vil smelte i vannet. Nå får en plastikk boks på størrelse med et såpestykke, spray den med non-stick matlaging spray og hell såpe og vann blandingen i form og la den tørke. Presto du har et nytt såpestykke.

Tips og advarsler


  Det kan være lurt å øke eller redusere mengden vann du bruker.   Få en plast bærer såpe sak, fungerer de bra.   Du kan varme vann og såpe blandingen på komfyren for å fremskynde prosessen.   Hvis du bruker den første metoden være sikker på og spør om å låne en mann ikke bare anta det er greit og ta en.   Husk alltid spør, menn er ikke smart og vil gjøre alt du forteller dem. Inkludert å hoppe fra broer. Så det er alltid en god ide å spørre sin kone før fortelle ham at du ønsker ham komme over og bruke krus.

sykdom

· ge profilen ovnen rengjøringsanvisninger
· konveksjon mikrobølgeovn instruksjoner
· hvor å snu madrasser
· Slik om Murphy senger: monteringsalternativer
· DIY dining benk
· hvordan re-size et lerret belte
· hvordan komme tyggis ut av et barns hår
· bli grønn hjem alternativer
· hvordan du rengjør neonlys
· hvordan å fikse vaskemaskinen vannpumpen