hvordan du kjøper badetøy for gutter

For mange gutter, betyr sommer svømming. Enten svømmer rundt i en bakgård bassenget, et offentlig basseng, en innsjø eller et hav, er riktig badetøy en nødvendighet. Følg disse trinnene for å hjelpe deg med innkjøp de beste gutter badetøy for gutten din
en.
Motta tettsittende badetøy for gutten din. Velg svømme gjør badebukser som lar gutten til å bevege seg fritt og som føler seg komfortabel. Vær sikker på at livet av svømme badebukser passer bra og gir mulighet for vekst. De fleste svømmer har badebukser en snor i midjen som lar deg justere passe.
To.
Se etter gutter badetøy som har innebygd solbeskyttelse. Produsenter gjør både svømme badebukser og utslett vakter for gutter som tilbyr slike solbeskyttelse. Se etter etiketter eller koder som sier "SPF 50" eller "SPF 40» på dem. Disse artiklene av gutter badetøy vil bidra til å minimere risikoen for solskader til gutten din.
Tre.
Vurder å kjøpe badebukser som har en innebygd lomme med glidelås eller annen lukking. En lomme kan holde tastene eller til og med noen få dollar om nødvendig (for eksempel som om gutten din er på et offentlig basseng). Svømme badebukser for gutter kan ha en slik en lomme, og noen gutter utslett vaktene har disse lommene også.
Fire.
Bestem styling av guttenes badetøy som du ønsker. Boys 'badetøy kommer i mange forskjellige farger, mønstre og design. Noen svømme badebukser engang populære tegneseriefigurer eller andre tegn på dem. La gutten din hjelp plukke ut stilen til svømme badebukser eller utslett vakt som han vil.

Tips og advarsler


  For baby gutter, og småbarn som fortsatt bruke bleier, du kan finne svømme badebukser som har en vedlagt vanntett svømmetur bleie (se Ressurser nedenfor).

sykdom

· hvordan å unngå tette søppel salg
· hvordan sette en bereder termostat for energisparing
· den beste måten å drepe midd i et hus med barn og kjæledyr
· tre pelletskaminen monteringsanvisning
· hvordan å leie en shampooer
· Hjemmelaget grønn renseløsning
· hvordan å tørre klær fort uten tørketrommel
· hvordan du rengjør klar akryl
· hvor å fjerne rødvin flekker fra teppet
· Slik Refinish weathered teak for å opprettholde fargen