hvordan å drepe sølvkre insekter

Sølvkre er feil funnet i mange husholdninger. De spiser frokostblanding, mel, tekstiler, og til og med lim i bookbindings og tapetlim. Den sølvkre er en vingeløse bug, dekket med skjell. De voksne kan vokse til en lengde på om lag 3 /4 inches, og er lekkert grå i fargen. Sølvkre liker ikke lys, slik at de kan bli funnet i mørket spiskammers og skap, spesielt hvis huset er holdt veldig kul. De foretrekker fuktige og kjølige steder, og vil samles i kjelleren på et hjem som ikke oppbevares kjølig med air condition.

Du trenger:
insektmiddel for sølvkre


en
Kast alle matvarer befengt med sølvkre. . . Ta søppel utenfor. Fjern alle andre matvarer fra matområdet, selv hermetisk mat.
To.
Spray sølvkre insektmiddel i spiskammeret og andre steder du ser sølvkre. Den insektmiddel's plateselskap må si at den kontrollerer sølvkre. Insekt opprettet for flygende insekter vil ikke drepe eller kontrollerer alle sølvkre --- bare de som det kommer i direkte kontakt med, i henhold til Wisconsin County Extension Office.
tre.
Spray rundt baseboards, vinduer, dører og, hvis hjemmelaget har eksponert rør (under vasker, i med det varme vannet varmer, i nærheten av air condition kondensatoren), spray gulvet , vegger og rør i disse områdene, også. Hvis rørene er i skap, fjerner alle elementene fra skapene. Kast alt befengt med sølvkre. Spray inne i skapene.

Tips og advarsler


  Du må kanskje re-behandle hvis du merker at smitten ikke er under kontroll ved utgangen av tredje uke. Ifølge Wisconsin County Extension Office, er det mange sprayer ikke trer i kraft umiddelbart, og det kan ta opptil tre uker for resten å drepe sølvkre.   Hvis sølvkre er i møbler, tepper, veggdekorasjoner eller forheng, teste insektsmiddel på et lite synlig sted før behandling, for å sikre at den ikke misfarges eller på annen måte skade stoffer.

sykdom

· hvordan å sy knapper med ekstra sikkerhet
· hvordan du rengjør linoleum flekker
· kreative ideer for en dvd oppbevaring
· ikke vitamin b1 frastøte mygg?
· hvordan å beregne wattstyrke for bærbare generatorer
· hvordan å drepe lus i teppet
· hvordan bli kvitt loppe og flåttbitt på voksne
· hvordan å male en metall arkivskapet
· Diamondback klapperslange gift effekter på mennesker
· hvordan å bore plugghull