hvordan å drepe lopper, lus og flått

Lopper og lus er svært små insekter som lever av en liten mengde blod på mennesker og dyr. Flått er større insekter som graver seg i mennesker og dyr hud og fôr av deres blod. Lopper og lus kan både hjemsøke hjemmet, bor på møblene dine og i teppet ditt. Flått kan hjemsøke din verftet og bæres inn i ditt hjem på mennesker eller dyr vert. Killing disse skadedyr i hjemmet, hagen og på kroppen din tar utholdenheten

Du trenger:.
Lice shampoo
Nit kam.
Rene klær.
Vaskemaskin.
Tørketrommel.
Stor søppelsekk.
Vacuum.
Powder insektmiddel.
Innendørs insektmiddel.
Pinsetten.
Mineralolje.
Rubbing alkohol.
Gressklipper.
Utendørs insektmiddel.
Loppe og krysser krage.
Pet insektmiddel shampoo.
Pet hår børste.

Utrydde


en.
Drep lus i håret med en ikke-resept, over disk sjampo som er formulert for å drepe lus. Sørg for å følge instruksjonene helt på shampoo flasken. Se etter de aktive ingrediensene i sjampo for å være enten pyrethrin eller permetrin, i henhold til CDC. Etter sjamponering, gre håret med en kam laget for å fjerne lus og luseegg deres. Ta på rene klær. Alle i husstanden bør behandles som om de har lus også, slik at du ikke re-smitte andre husstandsmedlemmer.
To.
Vask alle klær, sengetøy og håndklær som brukes i de to siste dagene i varmt vann for å drepe lus, lopper og flått. Sett elementer i tørketrommel på høy temperatur til den er tørr. Alle elementer som ikke kan settes inn i vaskemaskin eller tørketrommel, slik som bamser, bør legges i en lufttett pose i tre dager.
tre.
Vacuum ditt teppe, gardiner, sofa og stoler i hele huset for å drepe lopper og lus. For lopper, strø en loppe insektmiddel pulver på teppet før du støvsuger slik at de vil dø i vakuum posen i stedet for å klatre ut igjen. Støvsug teppet hverdagen for lopper å drepe noen nye lopper og nye larver. Hvis lopper er vedvarende, kan du bruke en innendørs insektspray eller ringe en skadedyrkontroll selskap å utslette dem.
Fire.
Fjern en hake når du finner det gravde inn i huden ved hjelp av pinsett for å trekk den ut veldig langsomt. Ikke bryte hodet av i huden. For å gjøre denne prosessen enklere, gni haken med mineralolje mens den fremdeles er i huden og det kan igjen ut av huden på egen hånd. Kill haken ved å sette den i en krukke av isopropanol.
Fem.
Kill flått og lopper i hagen din ved å klippe gress og ugress. Spray hagen din med et insektmiddel som dreper flått. Flått vanligvis ikke kommer innendørs med mindre de er festet til en person, dyr eller klær.
for kjæledyr, bruk en loppe og krysser krage for en opp til en uke. Bade kjæledyr å fjerne lopper, bruke et insektmiddel sjampo. Børste og kam kjæledyrene "pels for å fjerne lopper og flått.

sykdom

· hvordan å skifte en Kenmore tørketrommel forsegling
· hvordan du tilpasser christian skjorter
· hva er dimensjonene på en mini kjøleskap?
· hvordan man skal oppnå en faux antikk finish
· hvor å fastsette en vaskemaskin som spinner ut av kontroll
· hvor å restaurere rotting møbler
· hvordan å lage mat i ovnen nuwave
· bankett stiler
· hvordan sesongen en grill kokeplate
· de beste måtene å gjenbruke og resirkulere