typer kontoransatte tabeller

Ergonomi er viktig å huske på når du handler for kontormøbler. Du ønsker å jobbe ved et skrivebord eller bord som ikke skader ryggen eller begrensningene. Ikke bare bør disse tabellene være behagelig, men de bør være passende for den type arbeid du utfører. Enten du er shopping for hjemmekontoret eller kontor, må du huske på forskjellige kontor tabeller. Noen kan ikke møte dine behov.

Conference Tabeller

Konferansebord vanligvis brukes til møter, selskap og konferanser. Disse tabellene er 12 meter lang eller mer. De fleste konferanse bord er tre eller tre-korn, mens andre er plast verktøyet tabeller. Du kan enkelt foldes ned en plast verktøy bord og lagre den. Noen konferansebord kan komme med stoler. Hvis du jobber i en liten bedrift, kan en runde møtebordet være best for deg og dine ansatte.

Corner Tabeller

Et annet navn for disse tabellene er hjørne pulter. Disse tre eller glass tabeller tilpasse seg for å passe ethvert hjørne av hjemmekontoret eller kontor. Bruk hjørnet tabellene som en arbeidsstasjon for din datamaskin, telefon, faksmaskin og skriver. De fleste hjørne bord kommer med skuffer for lagring av dokumenter, brev og andre viktige filer. Noen har kanskje en pull-out tastatur holderen og plass for skriving. Disse tabellene er ideelle for ledere, sekretærer eller de som ønsker å ha tilgang til alt de bruker. Corner tabeller kommer i rent tre, korn eller stål med en glassplate.

Drafting Tabeller

tegnebord er ideelle for tegnere, arkitekter, kunstnere og forfattere. Du kan enkelt justere disse til ideell høyde og vinkel for å arbeide. Noen tegnebord kommer utstyrt med en stol, lampe og skuffer. Prisene varierer, men de vanligvis er rimeligere enn hjørnekontoret tabeller. Toppen av utarbeiding tabellen kommer i en tre-korn, plast eller laminert overflate. Bena vanligvis er stål. Disse tabellene er mer støttende enn de ser ut og kan holde opp til 200 pounds. Montering ofte er nødvendig.

sykdom

· hvordan du rengjør produkter for Rubbermaid containere
· hvor å fjerne en blekk flekk på en sofa
· hvor å fjerne slangen fra luftkammer sove nummer bed
· hvordan plassere en seng i et hjørne av rommet
· hjem rettsmidler for rengjøring flis
· anatomi av lampe stikkontakter
· hvordan du bruker en Roomba batterilader
· hvordan du bruker skrubbing bobler
· innenlandske rengjøring sjekkliste
· bruker for calgon