sølv rengjøring tips med folie og boraks

Sterling sølv kan rengjøres på en rekke måter. . Oksidasjonen som strøk utsiden av sterling sølv kalles en patina. Det kan fjernes med boraks, aluminiumsfolie og vann. Vannet bør være svært varm eller koking. Kok vannet før du heller den på aluminiumsfolie hvis det sølv overflate har en tung patina.

Giftighet

Det er viktig å bruke gummihansker når du arbeider med boraks. Det er et giftig kjemikalie som ikke skal svelges. Det toksisitet nivået er lavt, men forholdsregler bør tas for å unngå eksponering. Hold boraks unna barn og kjæledyr.

Plassering

Line en glassbeholder som er større enn sterling sølv delene som skal rengjøres med aluminiumsfolie. Plast og metall beholdere gir ikke den beste kjemiske reaksjonen, men de vil fortsatt fungere. Den sterling sølv er plassert slik at hvert element har en overflate direkte på aluminiumsfolie. Dette er nødvendig slik at den kjemiske reaksjonen mellom aluminiumsfolie og sterling sølv vil oppstå.

Process

Line en glassbeholder med aluminiumsfolie og plasser sterling sølv i ett lag uten brikker rørende. Kombiner 1 ts til 1 /4 kopp boraks inn nok kokende vann til å dekke sterling sølv elementet eller elementer. La vannet avkjøles og helles i vasken. Tørk av sterling sølv av med en ren, myk bomullsklut.

sykdom

· hvordan å forsegle glass for fryser jam
· hvor å fjerne kalk fra dusjdører
· fremgangsmåten for å rengjøre en rotete hus
· hvordan du kan gjenopprette spisestuestolene
· hvordan du får en ny madrass gjennom garanti
· Hvordan rengjør jeg et kjæledyr beis fra nye teppet?
· Hvordan kvitte seg med elektriske varer
· hvordan bygge en lagringsplass enhet for yttertøy og støvler
· hvor å fjerne gamle flekker fra baby klær
· den beste måten å rengjøre samleren cellen på en Oreck Luftrenser