hjem rettsmidler for rengjøring flis

Mange mennesker har flis i sine bad og kjøkken. Selv om brikken kan se fint når det er nye, mugg, såpe avskum og kjøkken søl kan få flis leter sotete. I stedet for å bruke sterke, og ofte dyre, kjemikalier på flis, bruker noen hjemme rettsmidler. Ikke bare vil dine flis ser ut som nye, men du vil også spare penger --- og miljø --- ved bruk av ikke-giftig hjem produkter.

Baking Soda

Baking soda arbeider for å fjerne lukt, ren og handle en finpuss for daglig rengjøring. Dryss en fuktet svamp med baking soda. Skrubb natron i flisen og fugemasse. For vanskelige flekker, dryss natron rett på dem og la den sitte i noen minutter før du skrubbe på flekker med svampen. Dette bidrar til å eliminere kjøkken flekker, såpe avskum og lime på flisen. Skyll natron av med vann.

Eddik

For svært vanskelige flekker, bruk eddik. Suge en svamp i hvit eddik og tørk ned alle flisene. Eddik vil bryte ned fett, olje, gamle flekker, kalk, såpe avskum og mugg. Men det kan også bryte ned fugemasse mellom fliser, så vær forsiktig rundt fugemasse. Når du er ferdig, kan du strø natron på toppen av eddik og tørk opp med en svamp. Skyll flisen ned med kaldt vann.

Sitronsaft

Lemon juice er en ekstremt sterk syre og fungerer bra på å drepe bakterier og rengjøringsprodukter. Mange bad har mold og mugg samle seg i hjørnene. Klem en halv sitron ned i hjørnet av flis (som starter på toppen og la saften renne ned), og la den til å sette på mold /mugg i fem til 10 minutter. Dryss bakepulver ned i hjørnet, på toppen av juice og skrubbe det på med en svamp. Skyll området utenfor ved hjelp av kaldt vann.

sykdom

· hvordan gjøre trebord
· sammenligne lg og Frigidaire vaskemaskiner
· lærfrakken rengjøring
· skoen skinner metoder
· om briller
· hvordan du kan spare penger kjøpe hvitevarer
· set-i flekkfjerning
· hvordan en tampong arbeid?
· hvordan du rengjør rustfritt stjele kokekar
· feilsøking en mikrobølgeovn dreieskive som ikke roterer