forskjeller mellom kjøleskap fryser og dyp fryser

Frysing er en utmerket måte å bevare mange matvarer i lang tid. Som et resultat, har frysere blitt en stift i den moderne husholdning. I dag, nesten alle kjøleskap har en integrert frys. I tillegg frittstående frysere, eller dype frysere, er tilgjengelige når mer lagringsplass for frosne matvarer er ønskelig. Det er andre forskjeller mellom de to typene.

Størrelse

Kjøleskap frysere er begrenset i størrelse fordi de må passe inn i den totale størrelsen på kjøleskapet. Typiske kapasiteter for disse frysere varierer fra ca 2 kubikkmeter på mindre kjøleskap opp til ca 10 kubikkmeter på større modeller. Har



separat frysere ingen slike begrensninger, og kapasitet for husholdning modeller typisk område 5-25 kubikkfot. På den høyeste enden av skalaen, walk-in frysere av gigantiske proporsjoner er tilpasset produsert for kommersielle og industrielle applikasjoner.

driftstemperatur

Eldre-stil kjøleskap var utstyrt med en enkelt temperatur kontrollenhet. Temperaturen ble satt i fryseren og deretter en indre passasje ville tillate en liten mengde av fryseren luften sirkulerer ned til kjøleskapet for å holde det kaldt. Temperaturen i fryseren på disse modellene som regel ikke kunne settes lavere enn ca 10 grader, eller mat i kjøleskapet delen skulle begynne å fryse. I disse tidlige dager begrepet "fryser" ble brukt for å beskrive en egen fryser som kan settes til 0 grader eller lavere, slik at frossen mat som skal oppbevares for en mye lengre tid.



dag, alle, men de laveste-end kjøleskapet modellene har separat kjølesystem kontrollenheter for fryseren og kjøleskapet. Det betyr fryseren kan holdes ved anbefalt temperatur på 0 grader eller mindre, uavhengig av temperaturen i kjøleskapet delen. Stand-alone frysere ikke lenger har en fordel i denne forbindelse.

Energy Efficiency

Stand-alone fryser modeller har en tendens til å være mer energieffektiv enn kjøle-og fryseskap, rett og slett fordi de ikke åpnes så ofte. Hver gang en fryser åpnes, noe av den kalde luften vil slippe unna, så hyppige åpner kjøre opp energiforbruket. Bryst-stil frittstående frysere har en ekstra fordel, etter at du fikk døren på toppen av enheten gjør at mye mindre kald luft søl ut når døren åpnes.



Det er viktig at størrelsen på eventuelle fryser kamper behov, ettersom energiforbruket er proporsjonal med en enhet størrelse. En fryser som normalt bare delvis full vil unødig forbruke energi for å holde den tomme delen av fryseren kald. Uavhengig av type fryser, vil velge Energy Star-sertifiserte apparater sikre best energieffektivitet.

Avriming

Alle, men den laveste-end kjøleskap har selv-avriming frysere. Stand-alone oppreist og frysebokser er tilgjengelig i manuell-eller selv-tine-modeller; prisen vanligvis tilsier om en fryser har selv-tiningen funksjonen. Hvis du bor i et fuktig klima, eller hvis du skal åpne en frittstående fryser dør ofte, kan den ekstra bekostning av en selv-tining modellen rettferdiggjøres. For manuell-tine frysere, vil en fryseboks krever mindre hyppig avriming enn en oppreist modell.

sykdom

· hvordan å reparere en slitt søm i en stol
· hvor å endre frekvensen på en håndverker garasjeportåpner
· hvordan du får en kode salg
· hvordan du får stygge flekker av en stråhatt
· hvordan du rengjør en Tappan ovn
· hva er forskjellen på tråden telle i ark?
· støpejern panorere sikkerhet
· hvordan du rengjør lerret stoler
· hvordan gjøre skolen cubbies
· den beste måten å fjerne flekker fra tremøbler