hvordan å opprettholde en kevlar blonder

Kevlar blonder vil ikke rippe eller rive som vanlige lisser vil over tid. Hva skiller disse blonder er kevlar fiber som de er laget av, som er høy strekkfasthet. Kevlar er kjent for sin styrke og overlegenhet over andre fibre. Kevlar blonder blir ofte brukt til arbeid støvler, utendørs grov slitasje støvler, brannmann støvler og fjellsko. De kan tåle ekstrem styrke og varme. Riktig vedlikehold bør ikke være et problem, men det vil bidra til at din Kevlar blonder forbli sterk og rent i mange år fremover.
en
Rett ut Kevlar lissene når nye. . . De bør være med i lengde, ca 54-72 inches hvert. Sett lissene i støvler eller sko som du normalt ville legge lissene i skoene.
To.
Hold Kevlar lisser eller sko med blonder i temperaturer mellom -50 grader og 500 grader Fahrenheit å unngå skade.
tre.
Vask Kevlar blonder i en vaskemaskin med varmt vann og såpe. Dette vil bidra til å fjerne flekker, og vil ikke skade kevlar fiber. Kevlar blonder kan vaskes om og om igjen og tørkes i tørketrommel. Feste dem sammen ved hjelp av en sikkerhetsnål for enklere fjerning fra vaskemaskin og tørketrommel.
Fire.
Bruk oksygen blekemiddel som OxiClean å fjerne vanskelige flekker fra Kevlar lisser. Dette vil ikke skade remmene, men vil klor skade dem og få dem til å bryte
5
Ha på Kevlar lissene normalt etter hver vask, uavhengig av terrenget og omgivelsene. . . Kevlar blonder er holdbare og laget for å motstå varme og skade. Det eneste du trenger å bekymre deg om er å holde dem rene og bundet fast.

Tips og advarsler


  alltid knytte lissene godt eller til og med bruke doble knuter. Fibrene i kevlar blonder gjøre dem glattere enn vanlige lisser, som får dem til å løse enkelt.

sykdom

· hvordan å lage en heklet skjørt
· hvordan bygge øvre kjøkken skap
· hvordan komme gress flekker ut av fotball uniformer
· hvordan du velger den beste elektriske tørketrommelen for familien din
· kontormøbler tips
· hvordan bli kvitt nye bagasjen lukt
· hvordan hindre at en tenåring akne breakouts?
· hvordan du velger riktig behandling for hodelus
· fordeler av rustfritt stål synker
· hvordan du rengjør sementgulv med et surt flekken