hvordan å dekke en patio paraply med cut palmeblader

Opprette en tropisk utseende scene på din terrasse eller balkong er en enkel prestasjon med palmeblader. Bruk av palmeblader for å dekke ditt patio paraply gir deg muligheten til å lage en rustikk øy tema for din utendørs omgivelser. Tildekking paraplyen med palmeblader er lett når du bruker riktige materialer og ta deg tid. Dette kan du legge til scenen med frodige planter og andre dekorative aksenter å sette av palm leaf paraplyen

Du trenger:. .
Målebånd
Assortert palmeblader.
Hot limpistol.
Limstifter.


en.
Mål diameteren på det bredeste punktet på patio paraply. Mål omkretsen også. De varierer 6-9 meter i diameter på det bredeste.
To.
Samles rundt et dusin store palmeblader. Pass på at bladene er brede, lange og levende i farger. Du kan trenge noen ekstra mindre palmeblader i tillegg til å gjøre opp for størrelsen. Bruk paraplyen målinger for å hjelpe deg å finne riktig bredde og lengde av palmeblader for denne oppgaven. For eksempel finner palmeblader med den bredeste delen som måler rundt to meter i diameter gjør det lettere å laget bladene over en bred paraply. Det gjør det også enklere for deg å bruke færre palmeblader, hvis de er store nok i størrelse.
Tre.
Plugg i varmt lim pistol og la det varme opp i fem minutter .
fire.
Klem en tykk linje med lim ned sentrale stilk av en av de største palmeblader.
fem.
Trykk limt palm leaf mot overflaten av patio paraply. Gjør dette med slutten delen av stilken på det smaleste punktet i paraplyen, og den brede, Frond-lignende del av bladet hvile langs den bredeste delen.
6.
Gjenta trinn 4 og 5 med mer palmeblader til hele ytre overflaten av patio paraply er dekket. La limet tørke i 15 minutter før fest den paraplyen til patio bord.

sykdom

· hvordan å forsegle glass for fryser jam
· hvor å fjerne kalk fra dusjdører
· fremgangsmåten for å rengjøre en rotete hus
· hvordan du kan gjenopprette spisestuestolene
· hvordan du får en ny madrass gjennom garanti
· Hvordan rengjør jeg et kjæledyr beis fra nye teppet?
· Hvordan kvitte seg med elektriske varer
· hvordan bygge en lagringsplass enhet for yttertøy og støvler
· hvor å fjerne gamle flekker fra baby klær
· den beste måten å rengjøre samleren cellen på en Oreck Luftrenser